Thursday, 25 April, 2024

Η ΔΕΗ Γιαννιτσών το ‘κλεισε το… μαγαζί!

Από τις 11 Ιουλίου το κατάστημα της ΔΕΗ Γιαννιτσών έχει αναστείλει τη λειτουργία του ταμείου. Άγνωστο πότε θα ανοίξει και πάλι το ταμείο καθώς δεν υπάρχει η παραμικρή ενημέρωση, όμως για την ταλαιπωρία του κόσμου δε νοιάζεται κανείς

Στην πόρτα έχει κολληθεί μόνο η ημερομηνία αναστολής χωρίς περαιτέρω ενημέρωση προς το καταναλωτικό κοινό. Ο λόγος της αναστολής ποιος είναι; Δεν υπάρχει υπάλληλος να αναλάβει τη δουλειά; Τα τελευταία χρόνια είναι γνωστό ότι στη θέση των ταμείων έμπαιναν μόνο όσοι προσλαμβάνονταν με προγράμματα τύπου πεντάμηνων.

deh1

Οι καταναλωτές μπορούν αυτό το χρονικό διάστημα να εξυπηρετούνται στις τράπεζες – όπου η χρέωση είναι 1 ευρώ- στα υποκαταστήματα κινητής τηλεφωνίας – η χρέωση ανέρχεται από 0,74 – 90 λεπτά, και σε κάποια πρακτορεία ΟΠΑΠ όπου η χρέωση είναι στα 0,30 λεπτά. Ο logospellas πληροφορήθηκε ότι το ζήτημα είναι πως υπάρχουν περιπτώσεις, πέραν της απλής εξόφλησης ενός λογαριασμού, όπου οι καταναλωτές δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν αλλού, ούτε καν σε τράπεζα, όπως επιταγές για το νοσοκομείο, κλπ. και πηγαινοέρχονται καθημερινά για να διαπιστώσουν αν έχουν ανοίξει. Αυτό που δεν θέλουμε να πιστεύουμε είναι ότι θα μπορούσε να υπάρξει περίπτωση κατάργησης του υποκαταστήματος της ΔΕΗ Γιαννιτσών (Και να μείνει κι αυτό ένα στο νομό! όπως στην Ημαθία, που έμεινε μόλις ένα κατάστημα στη Βέροια).

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου