Saturday, 20 April, 2024

Παρέμβαση Ι. Τζαμτζή: Φτάνει η εξαπάτηση των αγροτών

Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπατά τους Ροδακινοπαραγωγούς δίνοντας υποσχέσεις τις οποίες ουδέποτε πραγματοποιεί

Πέρασαν δεκαπέντε ημέρες από την ημέρα που με μεγαλόστομες υποσχέσεις ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αραχωβίτης, εξήγγειλε προγράμματα δωρεάν διανομών και χυμοποίησης για να αποσυμφορήσει την αγορά και να στηρίξει την τιμή των παραγωγών και δυστυχώς δεν έκανε απολύτως τίποτε.
– Δεν ενεργοποίησε κανένα πρόγραμμα για δωρεάν διανομές και χυμοποίηση όπως υποσχέθηκε μέσω των Οργανώσεων Παραγωγικών, ούτε εξέδωσε την σχετική Υπουργική Απόφαση όπως όφειλε να κάνει .
– Δεν κατέθεσε κανένα φάκελλο στις Βρυξέλλες για να ζητήσει έγκριση έκτακτου εθνικού προγράμματος δωρεάν διανομής και χυμοποίησης που θα αφορούσε Συνεταιρισμένους και μη Συνεταιρισμένους αγρότες.
– Δεν ετοίμασε για να καταθέσει καμία πρόταση για πρόγραμμα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών επιτραπέζιων ροδάκινων.
– Δεν κατέθεσε καμία νομοθετική ρύθμιση για να μπορεί να δώσει προκαταβολή για τις φετινές ζημίες των ροδάκινων όπως υποσχέθηκε ότι θα κάνει.
– Και τέλος ακόμη περιμένουμε να μας αποδώσει το 30 % των περσινών ζημιών από τον ΕΛΓΑ , που υποσχέθηκε ότι θα το πληρώσει έως το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας .
Βέβαια , θα ανοίξει την Κινέζικη αγορά του χρόνου, οπότε μπορούν να ελπίζουν οι αγρότες σε καλύτερες ημέρες, αρκεί βέβαια να επιβιώσουν έως τότε. 
Δυστυχώς η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει πάλι ξεδιάντροπα τους αγρότες της περιοχής μας , υπόσχεται πράγματα τα οποία ουδέποτε υλοποιεί και παίζει με την αξιοπρέπεια των παραγωγών και με τα τεράστια προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν.
Την Κυριακή η απάντηση των Αγροτών θα είναι μία. Όχι στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ
Φτάνει πια η κοροϊδία και η φτηνή εξαπάτηση . Δεν σας θέλουν οι αγρότες.
Οι αγρότες θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, την μόνη παράταξη που ήταν διαχρονικά δίπλα στον αγρότη, δίπλα στους ροδακινοπαραγωγούς.
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ
Πρώην ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου