Friday, 19 April, 2024

Βλαντιμίρ Πούτιν: Οδήγηση χωρίς κράνος και μήνυση!

O Βλαντιμίρ Πούτιν παραβρέθηκε σε συνάντηση μοτοσικλετιστών στην Κριμαία παίρνοντας μέρος στην παρέλαση στη σέλα μιας Ural

Ο Ρώσος πρόεδρος όμως ξέχασε να βάλει το κράνος του κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αγαπά τις μοτοσυκλέτες και το δείχνει με κάθε ευκαιρία όχι όμως πάντα με τον σωστό τρόπο. Ο Ρώσος πρόεδρος παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο 10 Αυγούστου στην Κριμαία στο φεστιβάλ μοτοσυκλέτας “Shadow of Babylon” που διοργάνωσε η μοτοσικλετιστική λέσχη “Λύκοι της Νύχτας” (Night Wolves) και πήρε μέρος και στην παρέλαση της λέσχης. Αυτό που ξέχασε όμως να κάνει ο Πούτιν ήταν να βάλει το κράνος του. Με την τοπική αστυνομία να μην προχωρά έστω και σε μία τυπική σύσταση -για κλήση ούτε καν λόγος όπως μπορεί να καταλάβει κανείς- υπήρξε αντίδραση από το κοινό, με τους “Moscow TImes” να αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο άνθρωποι προχώρησαν σε μήνυση κατά του Ρώσου προέδρου καθώς παραβίασε τους νόμους της χώρας.
O Πούτιν είχε κάνει κάτι ανάλογο και την προηγούμενη χρονιά στην Κριμαία, όταν διέσχισε οδηγώντας ένα φορτηγό την Γέφυρα της Κριμαίας κατά τα εγκαίνιά της, χωρίς να φορά ζώνη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου