Friday, 19 April, 2024

Δρ. Μάικ: Σάλος με τον πιο σέξι γιατρό του κόσμου για το “καυτό” πάρτι γενεθλίων

Δρ. Μάικ: Σάλος με τον πιο σέξι γιατρό του κόσμου για το “καυτό” πάρτι γενεθλίων – Τον κατηγορούν για υποκρισία
Ο “καυτός” γιατρός Μιχαήλ Βαρσάφσκι, που είναι γνωστός ως δρ. Μάικ ή ως ο πιο σέξι γιατρός του κόσμου δέχεται “πυρά” από ακολούθους του στο instagram καθώς ο ίδιος γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του σε γιοτ με περισσότερα από 10 άτομα, όπου δεν τηρήθηκε καμία απόσταση ασφαλείας και φυσικά δεν φορούσε κανείς μάσκα.

Ο λόγος που οι φωτογραφίες από το πάρτι του γιατρού ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων ήταν ότι τόσο καιρό ο δρ. Μάικ συνιστούσε στους ακολούθους του να φορούν μάσκα και να τηρούν τις κοινωνικές αποστάσεις προκειμένου να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά ο ίδιος δεν τήρησε οποιασδήποτε από τις νουθεσίες του, κατηγορώντας τον για υποκρισία. Ο γιατρός ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στο Μαϊάμι όπου στις 12 Νοεμβρίου γιόρτασε τα γενέθλιά του σπάζοντας κάθε κανόνα. Μάλιστα, σε μία φωτογραφία ο γιατρός που βρίσκεται σε σκάφος στο Σάνσετ Χάρμπορ είναι περιτριγυρισμένος από δεκατέσσερα άτομα, τα περισσότερα νεαρές γυναίκες με μπικίνι. Αμέσως άρχισαν τα σχόλια στα social media όπου οι χρήστες κατηγορούν τον γιατρό για υποκρισία.

Σύμφωνα με το Fox10Phoenix το 2016, ο γιατρός χρίστηκε ως ο πιο σέξι γιατρός εν ζωή από το περιοδικό People. Σε ηλικία έξι ετών μετανάστευσε με την οικογένειά του από τη Ρωσία. Ο πατέρας του επίσης γιατρός, τον ενθάρρυνε και τον ενέπνευσε να σπουδάσει ιατρική. Μόλις πήρε το χρίσμα από το People, έγινε αμέσως διάσημος ενώ εφαρμογή ραντεβού έβγαλε σε δημοπρασία ένα ραντεβού με τον δρ. Μάικ, συγκεντρώνοντας σε δύο εβδομάδες 100.000 δολάρια. Από το 2015 μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media ενθαρρύνει τον κόσμο να προσέχει την υγεία του, ευαισθητοποιεί, δίνει συμβουλές και απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να χτίσουν καριέρα στην ιατρική. “Υπάρχει ένα στίγμα ότι πρέπει να εγκαταλείψει τη ζωή σου για να σπουδάσεις ιατρική. Εγώ πολέμησα αυτό το στίγμα όλη μου τη ζωή θέλοντας να δείξω ότι μπορώ να είμαι ένα φυσιολογικό άτομο, να έχεις κοινωνική ζωή ενώ παράλληλα να γίνεις γιατρός”. Το 2020 ανεβάζει βίντεο ευαισθητοποιώντας για τη μάχη κατά του κορονοϊού, ενώ ο ίδιος τον Μάρτιο αγόρασε μάσκες για τους εργαζομένους στο νοσοκομείο όπου δουλεύει αντί 50.000 δολαρίων επειδή υπήρχε έλλειψη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου