Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Μέγκαν Μαρκλ: Ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της και απέβαλε

Η δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε ότι είχε μια αποβολή το καλοκαίρι.

Σε ένα συγκινητικό προσωπικό άρθρο στους New York Times, η Μέγκαν Μαρκλ αναφέρει ότι η τραγική απώλεια προκάλεσε στην ίδια και στον σύζυγό της, πρίγκιπα Χάρι, “αφόρητη θλίψη”.

“Ή ένα πρωινό του Ιουλίου που ξεκίνησε όπως κάθε άλλη μέρα: Φτιάξε πρωινό. Τάισε τα σκυλιά. Πάρε βιταμίνες. Βρες αυτή την κάλτσα που λείπει. Σήκωσε την μπογιά που κυλούσε κάτω από το τραπέζι. Πέταξα τα μαλλιά μου σε μια αλογοουρά πριν βγάλω τον γιο μου από την κούνια του. Μετά την αλλαγή της πάνας του, ένιωσα μια αιχμηρή κράμπα. Έπεσα στο πάτωμα μαζί του στην αγκαλιά μου, τραγουδώντας ένα νανούρισμα για να μας κρατήσει ήρεμους, η χαρούμενη μελωδία έρχεται σε αντίθεση με την αίσθηση ότι κάτι δεν ήταν σωστό. Ήξερα ενώ έσφιγγα στην αγκαλιά μου το πρωτότοκο μου παιδί, ότι έχανα το δεύτερο. Λίγες ώρες μετά, ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου, κρατούσα το χέρι του συζύγου μου. Ένιωσα την ηρεμία στην παλάμι του και φίλησα τα δάχτυλά του, βρεγμένα από τα δάκρυα και των δυό μας. Κοιτούσα τους κρύους λευκούς τοίχους, και τα μάτια μου “χάθηκαν”. Προσπαθούσα να φανταστώ πώς θα επανέλθουμε έπειτα από αυτό” γράφει.

Όπως αναφέρει η Μέγκαν Μαρκλ ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία της ώστε να μπορέσει με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει άλλες γυναίκες με ένα θέμα που μπορεί να βιώνουν πολλές γυναίκες, αλλά λίγες μιλούν για αυτό. Μετά την αποβολή τον Ιούλιο, ο δούκας και η δούκισσα πήγαν στην περιοδεία στην Αφρική. Η Μέγκαν περιέγραψε ότι προσπαθούσε να φανεί γενναία και δυνατή στις δημόσιες εμφανίσεις της. Μάλιστα θυμήθηκε και τη στιγμή που ο δημοσιογράφος Tom Bradby την ρώτησε αν είναι καλά. Τότε του είχε απαντήσει “ευχαριστώ για την ερώτηση. Δεν με έχουν ρωτήσει πολλοί άνθρωποι αν είμαι ΟΚ”, αλλά τότε κανείς δεν ήξερε για την αποβολή και όλοι υπέθεσαν ότι μιλούσε για την πίεση από τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

“Καθισμένη σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι, βλέποντας την καρδιά του συζύγου μου να σπάει καθώς προσπαθούσε να κρατήσει τα σπασμένα κομμάτια μου, συνειδητοποίησα ότι ο μόνος τρόπος να αρχίσω να θεραπεύομαι είναι πρώτα να ρωτήσω, “Είσαι εντάξει; Είμαστε ΟΚ; Φέτος η χρονιά έφερε τόσους πολλούς από εμάς σε σημείο κατάρρευσης. Η απώλεια και ο πόνος μας μαστίζουν όλους το 2020, σε στιγμές έντονες και εξουθενωτικές. Έχουμε ακούσει όλες τις ιστορίες: Μια γυναίκα ξεκινάει τη μέρα της, όσο φυσιολογική και οποιαδήποτε άλλη, αλλά στη συνέχεια λαμβάνει μια κλήση ότι έχασε την ηλικιωμένη μητέρα της από τον Covid-19. Ένας άντρας ξυπνά με αίσθημα χαράς, ίσως λίγο νωθρός, αλλά τίποτα πέρα από το συνηθισμένο. Έχει θετικά αποτελέσματα για τον κορονοϊό και μέσα σε λίγες εβδομάδες, όπως-εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι-πεθαίνει” προσθέτει στο συγκινησιακά φορτισμένο άρθρο της.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου