Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Βίτσας: «Ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα». Βολές από Τζάκρη, Βαρεμένο για την επικοινωνιακή πολιτική

Όλα τα βλέμματα είναι πλέον στραμμένα στη σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς αναμένεται

να συζητηθεί το εκλογικό «ναυάγιο» στις κάλπες της 21ης Μαΐου, να συζητηθούν τα αίτια και οι ευθύνες, ωστόσο η Κουμουνδούρου από την Κυριακή το απόγευμα βυθίζεται σε κλίμα εσωστρέφειας με βολές εκατέρωθεν αλλά και κατά του Αλέξη Τσίπρα.
Μετά τις έντονες αντιδράσεις κατά του Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος μίλησε για ομάδα «εποπτείας» στον Αλέξη Τσίπρα, αποτελούμενη από νέα πρόσωπα όπως η Εφη Αχτσιόγλου, ο Αλέξης Χαρίτσης και ο Νάσος Ηλιόπουλος και ο Δημήτρης Βίτσας επέρριψε ευθύνες στον Αλέξη Τσίπρα για το εκλογικό αποτέλεσμα.
Βίτσας: Σαφέστατα ο Τσίπρας έχει ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα
Ο Δημήτρης Βίτσας σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών στο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στο κλίμα που υπάρχει στο κόμμα του, ενώ απέφυγε να απαντήσει για το αν ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να παραδώσει την σκυτάλη.
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας «είναι πολύ νέος ακόμα, είναι μόλις 49 ετών, κάποιοι ξεκινάνε τώρα την πολιτική τους καριέρα», ενώ σημείωσε πως ο ίδιος πήρε το κόμμα και το έκανε κυβέρνηση.
«Σαφέστατα έχει και αυτός ευθύνη για το κακό εκλογικό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι έχει πρώτο λόγο για την επόμενη πορεία του κόμματος, δηλαδή αν θέλει να παραμείνει ή αν θέλει να φύγει», πρόσθεσε ο Δημήτρης Βίτσας.
Αναφέρθηκε και στην γκρίνια που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας η συλλογικότητα για ένα αριστερό κόμμα είναι πάντοτε το επιδιωκόμενο, όμως στην παρούσα στιγμή δεν είναι αυτό το αντικείμενο. «Δεν χρειαζόμαστε εκ των έσω βολές, οι οποίες βοηθάνε και τις εκ των έξω βολές» τόνισε.
Τζάκρη: Το ζητούμενο είναι το αφήγημα, εσφαλμένη η πρώτη καμπάνια
Η Θεοδώρα Τζάκρη, πάλι, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA έστρεψε τα πυρά της στην επικοινωνιακή εκστρατεία του ΣΥΡΙΖΑ.
«Το ζητούμενο είναι το αφήγημα. Και αυτό θα κάνουμε σήμερα στην Κεντρική μας Επιτροπή. Να χαραχθεί το αφήγημα, το οποίο θα είναι σε διαφορετική κατεύθυνση από αυτό που είχαμε την πρώτη φορά. Αν κατορθώσουμε να το επικοινωνήσουμε, με την εσφαλμένη επικοινωνιακή καμπάνια που είχαμε και με τον περιορισμένο τρόπο προβολής από τα ΜΜΕ» είπε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτευσε στην Πέλλα.
Η κυρία Τζάκρη αναφέροντας ότι την καμπάνια την φτιάχνει το επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος, λέγοντας ότι κατά τη δική της άποψη θα έπρεπε να είχε εστιάσει περισσότερο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη τώρα, στο δρόμο προς τις δεύτερες κάλπες το κόμμα να «επικοινωνήσει τις πολιτικές θέσεις και όχι τα πρόσωπα».
Επίθεση Βαρεμένου στον Παπαδημούλη
Ο Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας στο Open, από την πλευρά του κριτίκαρε τις πρόσφατες δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη για την… επιτροπεία Τσίπρα με νέα πρόσωπα να τον περιβάλλουν.
«Μακάρι να ήταν τόσο απλό το θέμα, να πάρεις δύο-τρία πρόσωπα και να βάλεις πιο μπροστά. Το θέμα είναι πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι τίθεται σε τέτοιου είδους προτάσεις. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει χρόνος για αναστοχασμό. Θα μπορούσα να σας πω πάρα πολλά τώρα. Αλλά δεν θα τα πω γιατί δεν είναι κατάλληλη ώρα. Δεν υπάρχει χρόνος για τέτοιου είδους άγονες αντιπαραθέσεις» είπε χαρακτηριστικά.
Σχολιάζοντας την εκλογική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Βαρεμένος είπε ότι ήταν εξωφρενικά μη αναμενόμενη και προσέθεσε ότι τις τελευταίες ημέρες μπήκαν αυτογκόλ πολύ θεαματικά. Αυτό ξεπερνά και τη φαντασία, συμπλήρωσε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου