Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Κ.Ο. ΚΚΕ – Επισκέψεις στελεχών σε περιοχές της Θεσσαλονίκης

Την Τετάρτη 12/6 στις 6.00 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Εργοτάξιο του Δήμου Νεάπολης.
Την Τετάρτη 12/6 ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 12.00 μ.μ. στο Εργοτάξιο του Μετρό στη Βενιζέλου.
• Την Τετάρτη 12/6 στις 12.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί περιοδεία του Γιάννη Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ και του Γιώργου Μητσιάκου, στελέχους του ΚΚΕ, στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
• Την Τετάρτη 12/6 στις 7.00 μ.μ. ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη της ΚΟΒ Δημόσιας Διοίκησης στα Γραφεία της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας Εγνατίας 89.
• Την Τετάρτη 12/6 στις 7μ.μ. ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο ανοιχτό γήπεδο στην στάση «Κληματαριά» στην Κάτω Τούμπα.
• Την Πέμπτη 13/6 ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει περιοδεία στις 6.30 π.μ. στο Εργοτάξιο Καθαριότητας του Δήμου Καλαμαριάς.
• Την Πέμπτη 13/6 στις 7.30 μ.μ. ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του ΓΠ της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα μιλήσει σε σύσκεψη στην πλατεία Χαριλάου.
Το Γραφείο Τύπου της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του Κ.Κ.Ε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου