Friday, 19 April, 2024

Βιωματικό Εργαστήριο Θεραπευτικής Δημιουργικής Γραφής από τον «Απελλή»

Ο Σύλλογος Εδεσσαίων Καλλιτεχνών «Απελλής», καλεί τα μέλη του, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχει στο Βιωματικό Εργαστήριο Θεραπευτικής

Δημιουργικής Γραφής με θέμα: «Διερευνώντας τις ανθρώπινες σχέσεις: Εμείς και οι Άλλοι».
Το βιωματικό εργαστήριο οργανώνεται ενόψει της ετήσιας σειράς δράσεων του Συλλόγου με κεντρική θεματική τις «Ανθρώπινες Σχέσεις» και με κορυφαία εκδήλωση την έκθεση καλλιτεχνικών έργων για τις ανθρώπινες σχέσεις, τον προσεχή Οκτώβριο 2019, στην Έδεσσα. Σκοπός του εργαστηρίου είναι η εμβάθυνση και κατανόηση επιμέρους στοιχείων της δυναμικής των ανθρωπίνων σχέσεων, με βάση τις προσωπικές μας εμπειρίες και μέσα από την εφαρμογή των τεχνικών της θεραπευτικής δημιουργικής γραφής. Συντονιστής και εμπνευστής του εργαστηρίου είναι ο Δρ Χρήστος Μπιμπίτσος, Συμβουλευτικός Ψυχολόγος, Εκπαιδευτής Ενηλίκων και συγγραφέας.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του «Απελλή», στην περιοχή των Καταρρακτών της Έδεσσας, το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 και ώρες 18.00-21.00, αποχαιρετώντας το καλοκαίρι με μία δράση αφιερωμένη στην αυτογνωσία.
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν. Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων (10 άτομα), λόγω της ειδικής φύσης του εργαστηρίου. Υποχρεωτική κράτηση θέσης, με τηλεφωνική ενημέρωση της Πρόεδρου του Συλλόγου «Απελλής», κα. Κατερίνα Μπόνου, στο τηλέφωνο του Συλλόγου 6987 936 083, το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 28/8/19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Χρειάζεται να φέρετε μαζί σας το αγαπημένο σας σημειωματάριο και στυλό ή μολύβι για συγγραφή, καθώς και «ανοικτή» διάθεση για δημιουργική επεξεργασία των εμπειριών σας πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις. Τα κείμενα που θα δημιουργήσετε δεν είναι υποχρεωτικό να τα μοιραστείτε μ’ άλλους συμμετέχοντες στο εργαστήριο, ενώ κατά τη συγγραφή των κειμένων δεν τηρείται καμία προϋπόθεση αρτιότητας νοήματος, ορθογραφίας, σύνταξης, κλπ. Εντούτοις, συχνά, σε εργαστήρια δημιουργικής θεραπευτικής γραφής παρουσιάζονται κείμενα με ενδιαφέρουσα αισθητική και λογοτεχνική αξία.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου