Saturday, 20 April, 2024

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Ασβεσταριωτών “Γκόνος Γιώτας” Μελισσίου

Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού συλλόγου Ασβεσταριωτών ¨ΓΚΟΝΟΣ ΓΙΩΤΑΣ¨ και οι φίλοι του ελκήθρου μετά και το τέλος των εκδηλώσεων “τα δώρα του Αη Βασίλη”

ευχαριστεί θερμά όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο και στην φετινή επιτυχία τους.
Ευχαριστούμε θερμά το δήμο Πέλλας, τη ΔΗΚΕΠΑΠ, το συνεργείο αυτοκινήτων Θεοδωράκογλου Δ.- Μητακίδης Θ., (2ο χιλ. Γιαννιτσών-Εδέσσης) το ρεκτιφιέ “ΕΦΑΡΜΟΓΗ” (1οχιλ Γιαννιτσών-Εδέσσης, Σ. Αρχοντάς-Γ.Μητσικούδης-Π.Πασχαλίδης), Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών (Γ. Πένογλου-Π.Δουβαντζής, 2ο χλμ Γιαννιτσών-Εδέσσης), Αφοι Γεωργαλά, κ.Τζέκο Δημήτριο για την παραχώρηση του αυτοκινήτου για το έλκηθρο, τους πολιτιστικούς συλλόγους Παλαιφύτου-Γαλατάδων-Πέλλας-Αθύρων-Ραχώνας-Καλυβίων-Αχλαδοχωρίου-αιμοδοτικό σύλλογο Αξού- Δαμιανού- Αγροσυκιάς ,Ευρωπού Λεπτοκαρυάς Λουτροχωρίου, Αγίου Γεωργίου, Σταυροδρομίου, σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών, Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Πενταπλατάνου, Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων 2ου νηπιαγωγείου Κρύας Βρύσης, σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Μελισσίου, του 7ο νηπιαγωγείο Γιαννιτσών, την παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Γιαννιτσών, το τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών, τις ηλεκτρονικές εφημερίδες “Λόγος της Πέλλας” – Πέλλα δώθε- Πέλλα νιούζ- Καρατζοβα, καθώς επίσης και όλα τα παιδιά, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την συμβολή τους στην συντήρηση και λειτουργία του ελκήθρου.
Τέλος, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις τους κατοίκους Γιαννιτσών, Πέλλας, Νέας Πέλλας, Παραλίμνης, Αμπελιών, Πενταπλατάνου, Ελευθεροχωρίου, Αξού, Νέου Μυλοτόπου, Καρυώτισσας, Παλαιφύτου, Λουτροχωρίου, Λιπαρού, Αθύρων, Αγροσυκιάς, Λεπτοκαρυάς, Ευρωπού, Καλλίπολης, Αρσενίου, Δυτικού, Κρύας Βρύσης, Αχλαδοχωρίου, Πλαγιαρίου, Λάκκας, Αραβησσού, Τριφυλίου, Γυψοχωρίου, Γαλατάδων, Καλυβίων, Π. Μυλοτόπου, Δαμιανού και Μελισσίου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2019

*Και μεις ως “Λόγος της Πέλλας” να ευχαριστήσουμε με τη σειρά μας και να εκφράσουμε ένα μεγάλο εύγε στην κίνηση του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ασβεσταριωτών “Γκόνος Γιώτας” για τη χαρά που προσέφερε σε δεκάδες παιδάκια και μεγαλύτερους, παρά την ταλαιπωρία και το κρύο… σε κάθε σπίτι που σας ζητήθηκε, σε κάθε εκδήλωση, χωριό… Να ‘στε καλά και του χρόνου με υγεία!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου