Thursday, 28 March, 2024

Η «Ποντικοπαγίδα» από το Εδεσσαϊκό Θέατρο

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, από την Πέμπτη 21-11-2019 έως την Τετάρτη 27-11-2019 με ώρα έναρξης 8.30μ.μ. ανεβάζει τη θεατρική παράσταση «Ποντικοπαγίδα»

το Θρυλικό θεατρικό έργο μυστηρίου, που φέρει την υπογραφή της Άγκαθα Κρίστι («The Mousetrap» και παραμένει το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, καθώς παίζεται συνεχώς στο Γουέστ Εντ του Λονδίνου από τις 25 Νοεμβρίου 1952 έως σήμερα.


Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται στην εξοχική πανσιόν «Μόνκσγουελ Μάνορ», όπου επτά άνθρωποι βρίσκονται αποκλεισμένοι εξαιτίας χιονόπτωσης. Γρήγορα, θα διαπιστώσουν ότι ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένας δολοφόνος, ο οποίος διαθέτει ξεχωριστή ευφυΐα και δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει το νοσηρό του έργο, δίχως να πετύχει τον σκοπό του που είναι η εκδίκηση. Τα ματωμένα του ίχνη συνοδεύονται από ένα μακάβριο μοτίβο «Τα τρία τυφλά ποντικάκια», ένα παιδικό τραγουδάκι που έχει κάποια μυστηριώδη σχέση με τον δολοφόνο και τα θύματά του. Ο αστυνόμος Τρότερ θα δοκιμάσει μία σειρά από έξυπνα τεχνάσματα, προκειμένου να παγιδεύσει τον δολοφόνο. Αλίμονο, όμως. Ο σατανικός αντίπαλός του, ξέρει να ξεγλιστράει…
Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σωτήρης Δραγούμης και τους ρόλους θα ενσαρκώσουν κυρίως νέα μέλη του Συλλόγου, ερασιτέχνες ηθοποιοί που με πολύ αγάπη και μεράκι θα προσπαθήσουν να δώσουν ζωή στο θρυλικό αυτό έργο.
Σας περιμένουμε όλους να μας τιμήσετε για ακόμη μία φορά με την παρουσία σας.
Γενική Είσοδος 7,00€
Το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου