Thursday, 28 October, 2021

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Στην προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί σαν μια γροθιά !»

Δήμαρχος Αλμωπίας: «Στην προσπάθεια μας δεν περισσεύει κανείς, όλοι μαζί σαν μια γροθιά !»

Αγαπητοί συνδημότες,

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που μας εμπιστευτήκατε Δημοκρατικά και ξεκάθαρα τη Διοίκηση του Δήμου μας. Αυτή τη νίκη τη μετουσιώνουμε καθημερινά σε σκληρή δουλειά και αγώνα. Προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό, μέσα σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον. Πιστεύουμε ειλικρινά ότι για όλα τα προβλήματα υπάρχουν λύσεις, τις οποίες αναζητούμε και υλοποιούμε κάθε μέρα όλο και με μεγαλύτερη ένταση.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι τα προβλήματα είναι πολλά και σημαντικά, όμως να είστε βέβαιοι ότι η δουλειά που γίνεται από ολόκληρη την ομάδα μας είναι ουσιαστική και ήδη άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα. Ευελπιστούμε, ότι έχοντάς σας στο πλευρό μας αρωγούς και συμπαραστάτες, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα.

Από τον Σεπτέμβριο που πήραμε τις τύχες του τόπου μας στα χέρια μας, αναλάβαμε και μια μεγάλη ευθύνη: Να μείνουμε πιστοί στα πιστεύω μας και στις αρχές μας και με συγκροτημένο πρόγραμμα να ξεφύγουμε από τη μιζέρια και να προχωρήσουμε σε έργα ουσίας.

Μέσα σε αυτούς τους μήνες, οργανώσαμε τις υπηρεσίες μας, μελετήσαμε και αξιολογήσαμε τα προβλήματα, προγραμματίσαμε και πλέον είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Ήδη δημοπρατήθηκαν πολύ μεγάλα έργα, ύψους 2,5 εκατ. ευρώ και αυτά είναι μόνο η αρχή. Σύντομα θα δούμε όλοι μαζί την πόλη μας να αλλάζει εικόνα, να αποκτά χαρακτήρα και τον Δήμο μας να ξεφεύγει από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Βγήκαμε από τα γραφεία μας και βρισκόμαστε καθημερινά στα χωριά μας, όπου έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά τους προβληματισμούς σας και να βοηθήσουμε εξαντλώντας κάθε δυνατότητα παρέμβασης και επίλυσης του όποιου προβλήματος.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του ενός έτους από την ημέρα των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, είτε κατέχουν κάποιο αξίωμα είτε όχι, οι οποίοι πλαισιώνουν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν. Τον Σεπτέμβριο που θα συμπληρωθεί ένα έτος από την ανάληψη των καθηκόντων μας, θα κληθούμε όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να παρουσιάσουμε με στοιχεία όσα πετύχαμε αλλά και όσα δεν καταφέραμε να πετύχουμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για όλους αυτούς τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιό μας, οι οποίοι ανεξαρτήτως αν εκλέχθηκαν ή όχι, συνέβαλαν τα μέγιστα στον αγώνα μας και βοήθησαν με τον πιο ουσιαστικό τρόπο στην έκβαση του αποτελέσματος. Χωρίς αυτούς τους ανθρώπους, δεν θα καταφέρναμε τίποτα.

Επίσης, ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου όλον τον κόσμο που συντάχθηκε με την προσπάθειά μας στις εκλογές του 2014, όσους μας στήριξαν αλλά και αυτούς που έκαναν μια διαφορετική επιλογή όμως προσδοκούν να έχουμε θετικό αποτέλεσμα στο έργο μας. Στην προσπάθειά μας δεν περισσεύει κανείς, είμαστε όλοι μια γροθιά και έτσι σκοπεύουμε να συνεχίσουμε για την Αλμωπία της Καρδιάς μας! Μαζί με όλους τους συμπολίτες μας, που είναι πλέον οι άμεσοι συνεργάτες μας και συνοδοιπόροι μας!

Δημήτρης Μπίνος

Δήμαρχος Αλμωπίας

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου