Friday, 29 March, 2024

ΔΕΗ: Χιλιάδες διακοπές ρεύματος – Καθημερινό φαινόμενο και στα Γιαννιτσά

Εντολή για 30.000 διακοπές ρεύματος στρατηγικών κακοπληρωτών, όπως έχουν χαρακτηριστεί, έχει δώσει η ΔΕΗ, όπως δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος

και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη.
«Ξέρουμε ότι τα μισά περίπου από αυτά που μπορεί να εισπράξει η ΔΕΗ τα χρωστούν 60.000 συμπολίτες μας που φτωχούς δεν τους λες» είπε ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
«Θα μου πείτε, αποκλείεται να γίνει λάθος και να κοπεί το ρεύμα σε κάποιον που έχει ανάγκη; Ευθέως λέω δεν αποκλείω και είμαστε εδώ για να διορθώνουμε αμέσως το πρόβλημα» είπε ο κ. Χατζηδάκης, όμως αυτό έχει συμβεί ήδη σε πολλές περιπτώσεις και στα Γιαννιτσά, όπου άνθρωπος που επικοινώνησε με τον ‘Λόγο της Πέλλας” μας είπε ότι είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης, καθώς περιμένει εδώ και ενάμισι χρόνο τη σύνταξη του ενώ έχει καταθέσει την αίτηση, δεν έχει πόρους από πουθενά, οπότε και αναγκαστικά δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ αυτό το διάστημα – αν και ενταγμένος στο Κοινωνικό Τιμολόγιο. Του έκοψαν το ρεύμα και η προκαταβολή μαζί με την επανασύνδεση, όπως και η ρύθμιση των δόσεων, είναι αρκετά χρήματα, που δεν έχει να δώσει, οπότε και μένει στα σκοτάδια! Αυτή και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις ποιος θα τις διερευνήσει; Ο άνθρωπος αυτός φαίνεται ως έχων στους κυρίους πολιτικούς που αποκλείουν πως έχουν γίνει λάθη; Δεκάδες είναι οι καθημερινές αιτήσεις επανασύνδεσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας. Όλοι αυτοί είχαν άνεση δηλαδή και εσκεμμένα άφηναν να συσσωρεύονται τα χρέη; Ο κόσμος έχει φτωχοποιηθεί και οι πολιτικοί, και δη οι τοπικοί δε δύνανται να το κατανοήσουν δυστυχώς. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου