Thursday, 28 March, 2024

Δεκάδες τα τεστ στο Νοσοκομείο Έδεσσας

Κατά δεκάδες φεύγουν καθημερινά στην Κοζάνη, δείγματα από τεστ κορονοϊού, που γίνονται στο Νοσοκομείο της Έδεσσας.

Σύμφωνα με υπεύθυνη ενημέρωση, υπήρξαν περιπτώσεις όπου σε μία μέρα έφευγαν για έλεγχο πάνω από 100 δείγματα, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, γίνονταν ακόμα και ανθρώπινες ουρές, για παρθούν τα δείγματα.
Όπως όμως, μας ανέφερε το άτομο με το οποίο μιλήσαμε: “Υπάρχουν περιπτώσεις όπου κάποιοι, βάζουν το θερμόμετρο και τους δείχνει 37 βαθμούς.
Αυτοί λοιπόν, έρχονται στο Νοσοκομείο για να κάνουν τεστ. Δεν γίνεται όμως, έτσι.
Το σύστημα κινδυνεύει να πέσει.
Η Κοζάνη δέχεται καθημερινά τέστ από τα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, αλλά και από τα Κέντρα Υγείας, Άρνισσας, Σκύδρας, Κρύας Βρύσης και Αριδαίας.
Εκεί στέλνουν, και άλλα νοσοκομεία… Όλο αυτό δημιουργεί καθυστερήσεις στα αποτελέσματα. Έπειτα υπάρχει θέμα και με τα αντιδραστήρια.
Αν τελειώσουν, τι θα γίνει μετά;
Σε κάθε περίπτωση πάντως, από τον Ιούλιο και μετά υπάρχει συνεχής και αυξημένη επισκεψιμότητα στο Νοσοκομείο, σε ότι αφορά τα τεστ.
Τα οποία γίνονται σε όλες τις ηλικίες. Να θυμίσω ότι τεστ έγινε σε τρίμηνο παιδάκι.
Αυτό που συνιστώ πάντως είναι ψυχραιμία. Μπορεί τώρα να βλέπουμε την αύξηση και ίσως αργότερα μεγαλύτερη αύξηση, αν όμως, δεν έχουμε ψυχραιμία, τότε τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα.
Εδώ στο Νοσοκομείο μας, όλοι δίνουμε τον καλύτερο εαυτό, για την αντιμέτωπη του φαινομένου. Πλέον λειτουργεί κλινική κορονοϊού και όλοι είμαστε ταγμένοι στο πλευρό των συνανθρώπων που μας έχουν ανάγκη”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου