Friday, 29 March, 2024

Ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας

Η Π.Ε. Πέλλας θα ήθελε να ενημερώσει τους πολίτες ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφέρειας είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, δεδομένου

ότι βρισκόμαστε κατά τη διάρκεια ενός πολύ δύσκολου καιρικού φαινομένου που θα συνεχιστεί, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, με χιονοπτώσεις, παγετό και χαμηλές θερμοκρασίες.
Στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες, καθώς ο άξονας είναι ανοικτός και βατός. Οι δρόμοι θα καθαριστούν όπου χρειάζεται και θα παραμείνουν ανοικτοί.
Τα μηχανήματα που έχουν ριχτεί στη μάχη με τον χιονιά ρίχνουν αλάτι και σε επαρχιακές οδούς αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Επιπλέον, έχει γίνει προμήθεια νέας ποσότητας άλατος, διότι, μετά τη χιονόπτωση που πλήττει όλη τη Χώρα επικρατεί παγετός που είναι εξίσου επικίνδυνος για τη διέλευση των οδηγών.
Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τα αρμόδια στελέχη πολιτικής προστασίας, με τον υπεύθυνο αποχιονισμού και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και ενημέρωνεται συνεχώς για την κατάσταση. “Είμαστε σε επιφυλακή και ετοιμότητα για να αντιμετωπίσουμε το φαινόμενο όσο διαρκέσει. Οι άνθρωποι που εργάζονται για να κρατηθούν οι δρόμοι καθαροί κάνουν μεγάλες προσπάθειες και τους ευχαριστώ. Η συνεργασία και των πολιτών είναι απαραίτητη και πολύ σημαντική για να ξεπεράσουμε τις δύσκολες αυτές καιρικές συνθήκες και να μην υπάρξουν προβλήματα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου