Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ενημέρωση για το έργο Αντιπλημμυρικής προστασίας Έδεσσας, από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής προσκαλεί τα μέσα ενημέρωσης, τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων

(επαγγελματικών, αναπτυξιακών, κοινωνικών), καθώς και ενδιαφερόμενους πολίτες, προκειμένου να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις, τις τεχνικές προδιαγραφές και τα οφέλη από την υλοποίηση του τεχνικού έργου «Αντιπλημμυρική Προστασία Έδεσσας (ποταμός Εδεσσαίος)».
Η ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου, στην πόλη της Έδεσσας, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 και ώρα 18.00 το απόγευμα.
Η ενημέρωση για το έργο θα γίνει από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή και η ανάλυση των τεχνικών και περιβαλλοντικών στοιχείων του έργου, από ομάδα στελεχών της ΠΕ Πέλλας. Θα μιλήσουν οι κκ. Χρήστος Οικονόμου, Αν. Προϊστάμενος Τμήματος Δομών Περιβάλλοντος, Ιάκωβος Τσελίδης, Πολιτικός Μηχανικός και Σήφης Παπαδόπουλος, Γεωλόγος Μηχανικός.
Η παρουσίαση, εντάσσεται στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας για την υλοποίηση των μεγάλων έργων της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Πέλλας, σύμφωνα με τις τρέχουσες αντιλήψεις για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.
Η είσοδος κοινού (ενδιαφερόμενων πολιτών) στην ενημέρωση θα γίνει για περιορισμένο αριθμό προσώπων, προκειμένου να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για την αποφυγή διάδοσης του COVID-19.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου