Friday, 19 April, 2024

Ηπειρωτική Κοινότητα Μονάχου: Συγκέντρωσε πλαστικά καπάκια για τη χρηματοδότηση αναπηρικών αμαξιδίων και τα έστειλε στην Ελλάδα!

Πλαστικά καπάκια αρκετά για τη χρηματοδότηση δύο αναπηρικών αμαξιδίων συγκέντρωσαν τα μέλη της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου, στην πρώτη κοινωνική δράση της χρονιάς 2019/2020.
Σύμφωνα με την ομογενειακή οργάνωση, πρόκειται για το πρώτο φορτίο, το οποίο στάλθηκε στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, με χορηγία ομογενειακής μεταφορικής εταιρίας, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και δεύτερη αποστολή.


Τα μέλη της Ηπειρωτικής Κοινότητας Μονάχου ευχαριστούν όλους όσους στήριξαν και αγκάλιασαν απο την αρχή την κοινωνική αυτή δράση και συγκέντρωσαν τα καπάκια.

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην μεταφορική εταιρεία του Γιώργος Σαρικος για τη στήριξη της δράσης μας με το να αναλάβει την μεταφορά τους. Σύντομα θα σταλθεί και δεύτερο φορτίο. Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για τη στήριξή σας” δηλώνουν χαρακτηριστικά.


Ο μαέστρος της ΣΟΝΕ Ευάγγελος Αραμπατζής, ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη.

“Ο αγώνας συνεχίζεται… Από Γερμανία έρχονται πλαστικά καπάκια για την απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων. Και πάλι σας ευχαριστούμε”!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου