Thursday, 28 March, 2024

Ο αστυνομικός φώναζε στην 90χρονη γυναίκα: «Εεε, ρε π%#&η μου…» (video)

Εξοργιστικό βίντεο: Ο αστυνομικός φώναζε στην 90χρονη γυναίκα: «Εεε, ρε π%#&η μου, μην το κάνεις αυτό σου λέω»
Οργή προκαλεί η αντιμετώπιση που έτυχε εντός του αστυνομικού τμήματος η 90χρονη γυναίκα που συνελήφθη την Τρίτη (και όχι εχθές, όπως αναφέρουν μη έγκυρες πηγές), επειδή πουλούσε στη λαϊκή των Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, τερλίκια!
Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο αστυνομικός, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας των αποτυπωμάτων, μιλούσε με ιδιαίτερα έντονο ύφος και επιδεικτικά στην υπερήλικη για μην κουνάει τα δάχτυλά της, «πες της να μην κουνάει τα δάχτυλά της, δεν θα το πω δέκα φορές» ακούγεται να λέει ο αστυνομικός προς την κόρη της 90χρονης.
Μάλιστα, ο αστυνομικός ανεβάζει αδικαιολόγητα την τόνο της φωνής του βρίζοντας, χωρίς να φαίνεται να έχει αίσθηση ότι έχει να κάνει με μια γυναίκα 90 ετών και χωρίς προηγουμένως να της εξηγήσει τη διαδικασία.
«Είσαι η δεύτερη που το κάνει αυτό στα 15 χρόνια μου (υπηρεσίας)», ακούγεται να λέει σε άλλο σημείο ο αστυνομικός και συνεχίζει «θέλω να ειναι χαλαρά τα χέρια σου… ε ρε π@#$η δεν το πιστεύω… μη το κάνεις αυτό σου είπα». Σε άλλο βίντεο, φαίνεται γυναίκα αστυνομικός που τραβιέται και λέει στην κόρη “μην τραβάς” όταν καταλαβαίνει ότι έχει το κινητό στο χέρι.

https://www.facebook.com/chalkiadakismanolis/videos/2282864071982042/

Και μόνο με τη σκέψη ότι έχουν συλλάβει μια γιαγιά, την οδηγούν στο Τμήμα και της παίρνουν αποτυπώματα, κρατώντας την για ώρες, είναι απίστευτο!


Η 90χρονη γιαγιά Σουζάνα σε μια γωνιά δίπλα σε κάτι κάδους σκουπιδιών πουλούσε τα τερλίκια της -τα μάλλινα παπουτσάκια που φορούν μέσα στο σπίτι. Τα πλέκει με τα κουρασμένα χέρια της, για να συνεχίσει να ζει με αξιοπρέπεια εκείνη και ο καρκινοπαθής άντρας της που ζουν χωρίς σύνταξη.
Συνελήφθη για το φοβερό της έγκλημα του παρεμπορίου.
Την οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Την πήγαν στο κρατητήριο… σήμανση, αποτυπώματα… Και επιπλέον τιμωρία για το φοβερό της έγκλημα, την άφησαν χωρίς φαγητό επί δώδεκα ώρες, παρ’ ότι πάσχει απο σακχαρώδη διαβήτη.
Ακόμη και ενα ποτήρι νερό που της έδωσαν, της το ‘δωσαν μετά από παράκληση της ίδιας.
Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και θα δικαστεί…! Οι φίλοι μας οι αλλοδαποί παραδίπλα στήνουν ολόκληρους πάγκους… ανενόχλητοι και κάνουν ζημία στους επαγγελματίες, πουλώντας παράνομα χωρίς ασφάλεια, νοίκι, ΔΕΗ και λοιπά έξοδα… έχει “βρομίσει” ο τόπος από λαθρο που πουλάνε από γυαλιά ηλίου μέχρι ρούχα, τσιγάρα, μπροστά στα αστυνομικά Τμήματα (βλέπε πλατεία Αριστοτέλους), δοσοληψίες ναρκωτικών μπροστά στο κτίριο της Διεύθυνσης, αλλά αυτά δεν τα βλέπουν… Όπως λένε κάποιοι σε σχόλια του φβ, ευτυχώς έπιασαν τη γιαγιά και μπήκε τάξη, αποκαταστάθηκε η δημόσια τάξη!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου