Thursday, 25 April, 2024

Ο Γιώργος Μαυρίδης στα Γιαννιτσά, στην εκδήλωση του Φιλοζωικού Σωματείου “Αγάπη για τα Ζώα”

«Πώς τα ζώα βελτιώνουν τη ζωή μας» ανέλυσε το μεσημέρι της Κυριακής, 12 Ιανουαρίου, ο παρουσιαστής, influencer και γνωστός

για την αρωγή και υποστήριξη στα φιλοζωικά σωματεία ανά την επικράτεια, Γιώργος Μαυρίδης σε εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Φιλοζωικό Σωματείο Δήμου Πέλλας “Αγάπη για τα Ζώα”, στην αίθουσα του δημαρχείου Γιαννιτσών.

Ο κ. Μαυρίδης παρέα με την αγαπημένη του Μόλυ, που αισίως έχει φτάσει τα 13 της έτη, τη νέα του μικρούλα Τσίχλα (τα δύο του σκυλάκια) και στο πάνελ ο κτηνίατρος Αθ. Τζιρίνης, ο δικηγόρος Θ. Αγγελίδης και η ψυχολόγος Ε. Νανούδη με συντονίστρια τη δημοσιογράφο,  Άννα Μαρία Σαββίδου ανέδειξαν το θέμα της εγκατάλειψης των ζώων, της ανάγκης αλλαγής συμπεριφοράς προς τα ανυπεράσπιστα αδέσποτα και δεσποζόμενα, σε πολλές περιπτώσεις, που αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα με πολλές διαστάσεις.Όλο αυτό το ζήτημα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται αποσπασματικά και με μεμονωμένες ενέργειες, όσο φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνουν τα φιλοζωικά Σωματεία ή άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα… «Μια τρυπά στο νερό», όπως είπε ο κ. Μαυρίδης, αν δεν υπάρξει αλλαγή στο Νομοσχέδιο για αυστηροποίηση ποινών σε περιπτώσεις βίας ή εγκατάλειψης… μεταξύ άλλων. Οι δρόμοι θα συνεχίσουν να γεμίζουν αδέσποτα. Ειπώθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα, με τον Γιώργο Μαυρίδη να συνομιλεί με τον δήμαρχο Γρ. Στάμκο και να προτείνει λύσεις, που αν ακολουθήσει ο δήμος, μπορεί σε εύλογο χρονικό διάστημα να μειωθούν σημαντικά τα αδέσποτα… Και ξέρετε κάτι; Αν δεν μπορείς και δεν θέλεις να κάνεις το καλό, δικαιώμα σου, όμως μην κάνεις και κακό… δεν είναι δυνατόν να ρίχνονται φόλες και να θεωρούνται κάποιοι “άνθρωποι”Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου