Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο κόσμος ψάχνει ένα μεροκάματο και η ΤΕ Πέλλας του ΚΚΕ κυνηγάει τις εργοδοσίες!

Στα πλαίσια πολιτικών ενημερωτικών εξορμήσεων σε κονσερβοποιεία και διαλογητήρια της Πέλλας μέλη του ΚΚΕ βρέθηκαν την Τρίτη 28 Ιούλη

έξω από την πύλη του εργοστασίου «ΔΑΝΑΪΣ» στη Σκύδρα. Σε μια περίοδο, που για τους δύο γειτονικούς νομούς Πέλλας & Ημαθίας, η εργασία στον κλάδο επεξεργασίας-μεταποίησης των φρούτων της περιοχής «χτυπάει κόκκινο», το ΚΚΕ δηλώνει «παρών», δίπλα στις αγωνίες και την ανασφάλεια των εργαζομένων του κλάδου.

Συζήτησαν (λέει το δελτίο τύπου) με τους εργαζόμενους για τις συνθήκες και τους όρους εργασίας, μέσα στους συγκεκριμένους χώρους δουλειάς, για το ποιος είναι ο αναγκαίος στην παραγωγή και ποιος τελικά είναι αυτός που καρπώνεται τους κόπους των εργαζομένων. (μοίρασαν φυλλάδια και έφυγαν, δλδ!).Για τα νέα μέτρα, που έρχονται να προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα, που διέλυσαν τις εργασιακές σχέσεις, πήραν πίσω δικαιώματα και κατακτήσεις εργαζομένων. Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει να νιώθει μόνος του απέναντι στη βαρβαρότητα κυβέρνησης και εργοδοσίας. Αποκαλύπτουμε καθημερινά μέσα σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε λαϊκή γειτονιά, τις πραγματικές αιτίες της συνεχιζόμενης εξαθλίωσης στις ζωές μας. Καλούμε τους εργαζόμενους και το λαό να μη συμβιβαστούν, να βγάλουν συμπεράσματα και να στοχεύσουν τον πραγματικό αντίπαλο με οργάνωση και αγώνα.

Τομεακή Επιτροπή Πέλλας του ΚΚΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου