Friday, 19 April, 2024

Ο ορισμός της υποβάθμισης λέγεται “Κρύα Βρύση”! 4 οι δράστες της διάρρηξης στο χρυσοχοείο, με λεία 4.500 ευρώ

Τέσσερις οι δράστες που διέφυγαν με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση μετά τη διάρρηξη με λεία 4.500 ευρώ
Δυο πολύ σοβαρά περιστατικά έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Τετάρτης, 13 Νοεμβρίου, στην Κρύα Βρύση, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Τσουφλίδη. Στο πρώτο περιστατικό άγνωστοι διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται στον Πεζόδρομο – ξηλώνοντας τα σιδερένια ρολά- αφαιρώντας χρυσαφικά από τις βιτρίνες. Λίγη ώρα αργότερα οι άγνωστοι δράστες – αν πρόκειται για τους ίδιους ή απλά περί σύμπτωσης δύο συμβάντων με λίγη ώρα διαφορά – έβαλαν φωτιά σε όχημα που ήταν παρκαρισμένο στον πεζόδρομο. Υπήρξε κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Και όλα αυτά λίγα μόλις μέτρα από τον… ανενεργό Αστυνομικό Σταθμό!
Μέχρι το πρωί οι πληροφορίες από τον Λύσανδρο Αμιτζόγλου, έκαναν λόγο και για απόπειρα διάρρηξης ενός οχήματος – εκτός αυτού που έκαψαν – και ενός υποδηματοποιείου. Για μια ακόμη φορά πρέπει να επισημανθεί το αίσθημα ανασφάλειας που υπάρχει στους κατοίκους της περιοχής μετά την υποβάθμιση του Αστυνομικού Τμήματος σε Αστυνομικό Σταθμό και βέβαια ότι δυο άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού απασχολούνται σε υπηρεσίες των Γιαννιτσών και κάποιες ημέρες η Κρύα Βρύση δεν έχει βράδυ περιπολικό.
4 οι δράστες που διέφυγαν με όχημα προς άγνωστη κατεύθυνση
Η λεία τους από το χρυσοχοείο περί τις 4.500 σε κοσμήματα… μόλις λίγα μέτρα από τον Αστυνομικό Σταθμό, που μετά τις 11 το βράδυ υπάρχει ένας Αστυνομικός που είναι… κλειδωμένος εντός για να φυλάει τον Σταθμό και όχι την περιοχή… βραδινή περιπολία γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο, όπως επεσήμανε ο Δημήτρης Τσουφλίδης που έκανε το σχετικό ρεπορτάζ. Η υποβίβαση του ΑΤ σε Αστυνομικό Σταθμό δημιουργεί επιπλέον ανασφάλεια στους κατοίκους. Όταν συμβαίνει ένα περιστατικό και ειδοποιείται η ΕΛΑΣ, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στην ΑΤΛΑΣ TV ο Δ. Τσουφλίδης, πρέπει να έρθει περιπολικό από τα Γιαννιτσά με δύο άντρες, να πάρει ο ένας τον Αστυνομικό που “φυλάει” τον Σταθμό και μετά να επιληφθούν του… συμβάντος! Τραγελαφικές καταστάσεις δηλαδή…

Δείτε το βίντεο

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου