Thursday, 18 April, 2024

Παρέλαση 25ης Μαρτίου στην Έδεσσα

Παρουσία του εκπροσώπου της Ελληνικής Βουλής, πρώην υπουργού και βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη, έγιναν σήμερα στην Έδεσσα οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης τελέστηκε η δοξολογία και ακολούθησε η τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και κατάθεσης στεφάνων στο ηρώο της πόλης.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό, στις 12 το μεσημέρι έγινε η παρέλαση, επί των οδών Δημοκρατίας και 25ης Μαρτίου, το ων πολιτικών και στρατιωτικών τμημάτων της Έδεσσας.Οι θεατές αρκετοί, οι περισσότεροι με μάσκες, χειροκρότησαν τις μαθήτριες και τους μαθητές και τους στρατιώτες, καθώς μια τέτοια παρέλαση είχε να γίνει εδώ και 2 χρόνια.

Την παρέλαση παρακολούθησαν ο κ. Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Διοικητής της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Άρης Ηλιόπουλος, ο αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης κ.α. επίσημοι.Την παρέλαση συνόδεψε η μπάντα της φιλαρμονικής του Δήμου Έδεσσας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου