Friday, 29 March, 2024

Περιοδεία του υπ. βουλευτή Ημαθίας Φώτη Κουτσουπιά

Το Σάββατο 22 Ιουνίου, ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς επισκέφτηκε τη Νάουσα, και συγκεκριμένα τη λαϊκή αγορά της

έναν χώρο οικείο σ’ εκείνον, λόγω προηγούμενης εργασιακής εμπειρίας του σε αγροτικό συνεταιρισμό της περιοχής, αλλά και με την πώληση αγροτικών προϊόντων, που ασχολήθηκε κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Στη συνέχεια, συνάντησε καταστηματάρχες και υπαλλήλους των εμπορικών καταστημάτων της Νάουσας, καθώς και συμπολίτες του, οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους το Σαββατιάτικο πρωινό.
Στις συζητήσεις η κουβέντα κινήθηκε γύρω από γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος, όπως οι αυξημένες ασφαλιστικές εισφορές και η υπερφορολόγηση και η έλλειψη αναπτυξιακών κινήτρων. Τα παραπάνω θέματα, αναφέρθηκαν για πολλοστή φορά, καθώς είναι αρκετές οι φορές που έχουν αναλυθεί εκτενώς τα προβλήματα αλλά και οι λύσεις τους, στις επισκέψεις του τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια που ο Φώτης Κουτσουπιάς έκανε συναντήσεις με τους συμπολίτες του Η αποδοχή και η ελπίδα των πολιτών που εκφράστηκε προς το πρόσωπό του, για μία ουσιαστική και ειλικρινή εκπροσώπηση στη Βουλή, ήταν αυτή που δημιούργησε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα τη διάρκεια της επίσκεψης.


Το βράδυ της ίδιας μέρας ήταν προσκεκλημένος της εκδήλωσης της Ευξείνου Λέσχης Ειρηνούπολης, όπου είχε την χαρά να συνομιλήσει με γνώριμους και μη συμπολίτες μας, Πόντιους και μη ,που τιμούσαν την Ιστορία και την παράδοση της πατρίδας μας, και συγκεκριμένα ενός ιδιαίτερου και πάντα επίκαιρου κεφαλαίου, του ξεριζωμού του Ποντιακού Ελληνισμού. «Οδηγός για το μέλλον μας είναι πάντα η Ιστορία, χωρίς καλή γνώση της Ιστορίας δεν μπορούμε να πορευτούμε με ψυχραιμία και να πάρουμε σωστές αποφάσεις για το μέλλον μας, ιδιαίτερα στα εθνικά μας ζητήματα. Η λήθη και η ψευδαίσθηση ότι μόνο το Σήμερα είναι που μας αφορά, με μαθηματική ακρίβεια μας οδηγούν να επαναλαμβάνουμε λάθη του παρελθόντος».


Ο Φώτης Κουτσουπιάς υπενθύμισε στους συμπολίτες του ότι τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να γίνουν προτάσεις και διατυπώσεις προς το κοινοβούλιο οι πολλές ώρες συζητήσεων και οι απόψεις που έχουν ανταλλάξει τα προηγούμενα χρόνια. Τους ζήτησε να τον εμπιστευτούν, δίνοντάς του την ψήφο τους, ώστε να γίνει ο ίδιος η σταθερή και υπεύθυνη εκπροσώπησή τους στη Βουλή. Άλλωστε όπως ο ίδιος συνεχίζει να λέει, θέλει να κάνει τον αγώνα του για όλη την Ημαθία, συμπεριλαμβανομένης και της Νάουσας, ώστε να αναδειχθεί ο τόπος αυτός, να αξιοποιήσει τις αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει και να διευκολυνθούν όσο γίνεται περισσότερο οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του, ιδιαίτερα οι αγρότες και οι επιχειρηματίες.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου