Thursday, 28 March, 2024

Προμάχεια 2019: Με επιτυχία οι αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς, από την Αερολέσχη Έδεσσας

Με απόλυτη επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στέφθηκαν και τα “PROMACHIA 2019”, αγώνες αλεξίπτωτου πλαγιάς

που διοργάνωσε η Αερολέσχη Έδεσσας.
Στους αγώνες που διήρκεσαν τέσσερις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας με επίκεντρο την ιστορική κοινότητα των Προμάχων, συμμετείχαν αθλητές-πιλότοι από όλη την Ελλάδα καθώς και χώρες του εξωτερικού όπως FYROM, Νορβηγία, Πολωνία, Ρωσία, Βουλγαρία και Κίνα.


Με το τέλος των αγώνων, ακολούθησε η τελετή απονομής των κυπέλλων και των μεταλλίων μέσα σε εορταστικό κλίμα και όλοι μαζί ανανέωσαν το ραντεβού των πτήσεων για τα PROMACHIA 2020.
Ο ιθύνων νους και ο επικεφαλής της όλης διοργάνωσης Πέτρος Μίσκος έκανε την παρακάτω δήλωση:
“Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πιλότους που μας εμπιστεύτηκαν και παρόλο τις άσχημες καιρικές προβλέψεις ήρθαν και συμμετείχαν στα τρίτα κατά σειρά Προμάχεια τα “PROMACHIA 2019”, να ευχαριστήσω επίσης και όσους δεν ήρθαν αλλά με την κριτική τους μας διαφημίζουν, μας διδάσκουν και μας κάνουν καλύτερους για τις επόμενες μας διοργανώσεις.


Είχαμε προγραμματίσει πέντε ημέρες πτήσεων, μια ημέρα προπόνησης και τέσσερις αγωνιστικές, τελικά ο καιρός μας έδωσε μια ημέρα προπόνησης και τρεις αγωνιστικές που πετάξαμε, από τα τρία τασκ που πετάξαμε τα δυο είναι έγκυρα και βαθμολογικά, δηλαδή τελικά πετάξαμε τέσσερις από τις πέντε ημέρες της διοργάνωσης.
Από επίσημες συμμετοχές στον αγώνα είχαμε 19 Έλληνες πιλότους και 22 ξένους, επίσης είχαμε και αρκετούς Έλληνες επισκέπτες πιλότους, στον αέρα συνολικά βρεθήκαμε περισσότεροι από 60 πιλότοι.


Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα πολύ θετικά σχόλια που εισέπραξα από όλους τους πιλότους που συμμετείχαν, Έλληνες και Ξένους και θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό.
Επειδή όμως ένας διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει με ένα μόνο άτομο θέλω να ευχαριστήσω τους βασικούς συνεργάτες μου, τους Δημήτρη Γιαννουση, Παρασκευά Καρούζο, Δόξαση Σαββίδη, Ευάγγελο Τσαούσκα και την Ελλίνα Γεωργακοπουλου για την βοήθεια τους και την αποτελεσματικότητα τους στα πόστα που ο καθένας ανέλαβε.
Πέτρος Μισκος
Περισσότερα δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου