Thursday, 28 March, 2024

Πρόεδρος ΔΕΥΑ για τη λειψυδρία στην Κρύα Βρύση: Η παροχή του δικτύου ύδρευσης είναι υπερτριπλάσια των συνήθων αναγκών

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες, επικοινωνώ ξανά μαζί σας για να σας ενημερώσω σχετικά με το πρόβλημα υδροδότησης στην πόλη της Κρύας Βρύσης

Τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 επτά (7) υπάλληλοι της ΔΕΥΑΠ περπάτησαν ολόκληρη την πόλη και έκλεισαν όσες εξωτερικές βρύσες ήταν άσκοπα ανοιχτές. Το αποτέλεσμα ήταν ο υδατόπυργος να γεμίσει μόλις σε δύο ώρες.
Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι, η έλλειψη νερού τις τελευταίες δέκα ημέρες δεν οφείλεται σε τεχνική βλάβη. Η παροχή του δικτύου ύδρευσης είναι υπερτριπλάσια των συνήθων αναγκών και υπερκαλύπτει τις ανάγκες όλων των κατοίκων. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, αρκούν λίγες σταγόνες νερού ανά δευτερόλεπτο για να μην παγώνουν οι βρύσες στην περίπτωση που οι μετεωρολογικές προβλέψεις δίνουν θερμοκρασία κάτω των τριών βαθμών κελσίου (-3). Μόνο εφόσον γίνει σωστή διαχείριση του νερού από τους καταναλωτές και τεθούν εκτός λειτουργίας τα πιεστικά τότε θα λυθεί το πρόβλημα και θα υδροδοτηθεί ομαλά ολόκληρη η πόλη. Σε διαφορετική περίπτωση πολλοί συνδημότες μας θα συνεχίσουν να ταλαιπωρούνται και επιπλέον όσο λειτουργούν τα πιεστικά δημιουργούν κενό στο δίκτυο με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος σπασίματος αγωγών και ολική διακοπή της υδροδότησης. Σας καλώ λοιπόν να ακολουθήσετε τις οδηγίες της ΔΕΥΑΠ και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα έχετε πρόβλημα.
Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ
Γεώργιος Τόσιος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου