Saturday, 20 April, 2024

Ριζό Σκύδρας: Ελεύθερος ο 60χρονος παιδόφιλος που ασελγούσε σε 6χρονη

Η ασέλγεια από τον ηλικιωμένο  είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4,5 ετών – Δυσαρεστημένη η οικογένεια του παιδιού για την καθυστέρηση της υπόθεσης, που κρατά έξω τον παιδόφιλο

Συγκλονίζουν τα στοιχεία από την υπόθεση βιασμού ενός εξάχρονου κοριτσιού από ηλικιωμένο γείτονα, τον οποίο κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού, και ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν από δυο περίπου μήνες στο χωριό Ριζό της Σκύδρας.

Διαβάστε εδώ τη γνωστοποίηση της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι που σήμερα είναι έξι ετών έχει ισχυριστεί πως η ασέλγεια από τον ηλικιωμένο  είχε ξεκινήσει από την ηλικία των 4,5 ετών.

Πληροφορίες από το φιλικό περιβάλλον αναφέρουν ότι ο πραγματογνώμονας που εξέτασε την υπόθεση δεν αφήνει κανένα ενδεχόμενο το κοριτσάκι να μην έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ οι εισαγγελικές αρχές έκαναν αρκετό διάστημα για να ασχοληθούν με την υπόθεση, παρόλο που αυτή βρίσκεται στην επικαιρότητα εδώ και δυο μήνες. Το ανατριχιαστικό στην υπόθεση είναι ότι ο 60χρονος σάτυρος κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.

Τέλη Αυγούστου ο αρμόδιος Εισαγγελέας παρέπεμψε σε κύρια ανάκριση τον ηλικιωμένο ο οποίος επικαλείται σοβαρά προβλήματα υγείας, κωλυσιεργώντας και εκείνος την εξέλιξη της υπόθεσης.

Οι γονείς του μικρού κοριτσιού παραμένουν θορυβημένοι και απογοητευμένοι, αφού περίμεναν πως η υπόθεση θα είχε ολοκληρωθεί και δεν θα χρειαζόταν τόσο μεγάλο διάστημα.

Σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει το εξάχρονο κοριτσάκι και με πληροφορίες από τον πραγματογνώμονα που το εξέτασε, ο 60χρονος προσέλκυε με δώρα – όπως κάποιο γλύκισμα ή φρουτοχυμό – το ανήλικο κοριτσάκι το οποίο πήγαινε στο σπίτι του. Εκεί στην κρεβατοκάμαρα του 60χρονου ο ηλικιωμένος πραγματοποιούσε τις αρρωστημένες του ορέξεις στο κορμάκι του κοριτσιού το οποίο δεν είχε μιλήσει μέχρι και πριν από δυο μήνες στους γονείς του, γιατί φοβόταν.

Το protothema μίλησε με το στενό συγγενικό περιβάλλον της οικογένειας και αυτό που λένε κατηγορηματικά είναι ότι περιμένουν να μιλήσει η δικαιοσύνη. Ακόμη, επισημαίνουν ότι όλα αυτά έχουν φθείρει τη ψυχολογία του μικρού κοριτσιού και προσπαθούν να κρατήσουν το παιδί μακριά, για να μπορέσει να ξεχάσει.

Ο πραγματογνώμονας αφήνει ελάχιστα περιθώρια αμφιβολιών για την αλήθεια των γεγονότων και για το ότι όλα αυτά δεν είναι αποκύημα φαντασίας ή κάποιας υποβολής.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης αρκέστηκε να πει ότι η υπόθεση διερευνάται δικαστικά.

Η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται πριν από δυο μήνες όταν η μητέρα και η γιαγιά του μικρού κοριτσιού παρατήρησαν κάποιες μικρές κηλίδες αίματος στο φόρεμά του την ώρα που είχε επιστρέψει από το σπίτι του 60χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος με δόλιο τρόπο, προσφέροντας καραμέλες και μπισκότα στο ανήλικο παιδί το είχε κατευθύνει στο σπίτι του. Εκεί ασέλγησε χωρίς κανένα δισταγμό και όχι για πρώτη φορά… Στις ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς το κοριτσάκι αποκάλυψε τα όσα έζησε στο σπίτι του 60χρονου.

Ο άνδρας όταν έμαθε ότι το κοριτσάκι μίλησε στους γονείς του και οι τελευταίοι κατήγγειλαν βιασμό στην αστυνομία προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας φυτοφάρμακο.

Πρώτο θέμα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου