Thursday, 28 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 43χρονος που είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού
Πέντε συλλήψεις πραγματοποίησαν το τελευταίο 24ωρο οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Από αυτές, ξεχωρίζει η περίπτωση 43χρονου ο οποίος συνελήφθη διότι σε βάρος εκκρεμεί η έκτιση της ποινής του, καθώς έχει καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού, σωματική βλάβη με πρόθεση και εξύβριση.

Συγκεκριμένα:

Δικυκλιστές αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν απογευματινές ώρες της 19-02-2021 στην περιοχή της Ανάληψης, 32χρονο αλλοδαπό, ο οποίος αφαίρεσε από κατάστημα – super market διάφορα προϊόντα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ενέχεται σε έξι (6) ακόμα περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα – super market στις περιοχές του Πανοράματος, Χαριλαόυ, Νικόπολης και Κορδελιού, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Οκτωβρίου 2020 έως αρχές Φεβρουαρίου 2021 και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Χαριλάου – Αναλήψεως.

Ακόμη, κληθέντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν απογευματινές ώρες χθες (19-02-2021) στην περιοχή του Ευόσμου, δύο (2) ημεδαπούς ηλικίας 21 και 17 ετών, οι οποίοι παραβίασαν περίφραξη οικοπέδου και αφαίρεσαν παλιά σίδερα που τοποθέτησαν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του πρώτου.
Επειτα, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωραιοκάστρου απογευματινές ώρες χθες (19-02-2021) 43χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Διάταξη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, με την οποία διατάσσεται η σύλληψή του προκειμένου να εκτίσει υπόλοιπο ποινής φυλάκισης (3) ετών, (3) μηνών και (6) ημερών για απόπειρα βιασμού, σωματική βλάβη, με πρόθεση και εξύβριση.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες της 19-02-2021, 60χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί έγγραφο της INTERPOL με το οποίο καταζητείται για το αδίκημα της απάτης που διέπραξε σε έτερη χώρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου