Friday, 29 March, 2024

Θεσσαλονίκη: Την κρατούσε αιχμάλωτη και τη βίαζε! Θύμα και ο γιος της

Τον εφιάλτη στα χέρια ενός 34χρονου Τούρκου έζησε μία 33χρονη από το Ιράκ στη Θεσσαλονίκη.
Ο δράστης κατηγορείται ότι την κατακρατούσε παρά τη θέλησή της και με χρήση βίας τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η 33χρονη θύμα του 34χρονου και των ανώμαλων ορέξεων του ήταν και ο ανήλικος γιος της.
Η υπόθεση εξιχνιάστηκε έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκη.
Ο 34χρονος συνελήφθη χθες και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.
Ομηρία στη Βόλβη
Η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο συλληφθείς στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα παιδιά τη της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στη Βόλβη.
Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων παιδιών της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.
Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου γιου της…
Με πληροφορίες από thestival

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου