Friday, 19 April, 2024

Δώρο τελευταίας στιγμής; Σας συμβουλεύουμε πως να το καταφέρετε!

Τα Χριστούγεννα, η πιο όμορφη εποχή του χρόνου, έρχονται και σύμφωνα με την παράδοση όλες οι νοικοκυρές θα ξεκινήσουν να ετοιμάζουν ένα σωρό λαχταριστές λιχουδιές

για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και για να προσφέρουν στους καλεσμένους τους. Τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες έχουν την τιμητική τους και θα γεμίσουν τις πιατέλες πασπαλισμένα με μέλι και ζάχαρη άχνη!

Όλα τα σπίτια γεμίζουν αυτές τις μέρες με λαχταριστές μυρωδιές! Οι νοικοκυρές ξεκινούν τις προετοιμασίες και κάνουν τα ψώνια τους για το γιορτινό τραπέζι. Ο φούρνος ανάβει και τα μίξερ παίρνουν φωτιά! Ταψιά, φόρμες κέικ, κορνέ για τη διακόσμηση και ένα σωρό άλλα εργαλεία έχουν βγει στους πάγκους.

Τα διάφορα γλυκίσματα όπως τα μελομακάρονα, οι κουραμπιέδες, τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τα κουλουράκια, η βασιλόπιτα, οι δίπλες, εκτός από το ότι μας κάνουν να σκεφτούμε κατευθείαν τα Χριστούγεννα και μας βάζουν σε γιορτινή διάθεση, αποτελούν ένα εξαιρετικό δώρο για τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.

Αντί να ξοδεύετε χρήματα αγοράζοντας ακριβά δώρα μπορείτε να προσφέρετε στους φίλους σας τις παραδοσιακές λιχουδιές που αρέσουν σε όλους! Στολίστε τα ωραία σε μια πιατέλα ή σε ένα σακουλάκι με χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκπληκτικό! Το γεγονός ότι θα είναι φτιαγμένες από τα χεράκια σας προσδίδει μια προσωπική νότα στα δώρα σας και ανεβάζει πολύ την αξία τους. Οι φίλοι σας σίγουρα θα εκτιμήσουν πολύ τον χρόνο που αφιερώσατε για να τα φτιάξετε κι ας μην ξεχνάμε ότι σε όλους αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά!

Προκειμένου να εξοικονομήσετε χρήματα φροντίστε να φτιάξετε μια λίστα με υλικά για τις δημιουργίες σας. Μην ξεχάσετε φυσικά να ελέγξετε πρώτα τις online προσφορές και τα φυλλάδια! Το Kimbino μπορεί να σας βοηθήσει με αυτό αφού έχει συγκεντρώσει όλα τα χριστουγεννιάτικα φυλλάδια προσφορών όπως το φυλλάδιο ΑΒ Βασιλόπουλος, My Market, Μασούτης, φυλλάδιο Lidl και άλλα πολλά για εσάς. Μπορείτε να τα ξεφυλλίσετε εύκολα από τον υπολογιστή ή το κινητό σας κι έτσι δε χρειάζεστε πλέον τα τυπωμένα φυλλάδια προσφορών.

Ένας ακόμη τρόπος να κάνετε οικονομία είναι να επιλέξετε δύο-τρία γλυκά (π.χ. κουραμπιέδες, μελομακάρονα και χριστουγεννιάτικα μπισκότα) αντί για πολλά διαφορετικά που θα σας κάνουν να σπαταλήσετε έξτρα χρόνο και φυσικά χρήμα. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας, αυτά με τα οποία συνδέετε τα Χριστούγεννα και δε μπορείτε να φανταστείτε τις γιορτές χωρίς να τα φτιάχνετε. Θυμηθείτε πως δε χρειάζεται να σπαταλήσετε μια ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμάσετε τα δώρα σας, ένα Σαββατοκύριακο αρκεί!

Αν προγραμματίζετε λοιπόν να φτιάξετε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές μπορείτε να επισκεφθείτε πρώτα το Kimbino. Εκεί θα βρείτε πολλές προσφορές στα υλικά, σε ωραία χριστουγεννιάτικα σκεύη και σε ό,τι άλλο χρειάζεστε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου