Thursday, 25 April, 2024

Μαγικά Χριστούγεννα θα δεις μόνο στα Τρίκαλα και Καλαμπάκα-Μετέωρα!

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο «Μύλο των Ξωτικών», στα Τρίκαλα, καθώς το φαντασμαγορικό χριστουγεννιάτικο πάρκο στα Τρίκαλα

άνοιξε και επίσημα της πύλες του.
Η τελετή εγκαινίων έγινε παρουσία του δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και περιελάμβανε πυροτεχνήματα, χορευτικά και μουσικές του κόσμου. Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η θεματολογία του Μύλου των Ξωτικών είναι διαφορετική. Στο νέο Μύλο των Ξωτικών 2019-2020, θα είναι: «Ο Καρυοθραύστης στο Βασίλειο των Χριστουγέννων».
Κόσμος από κάθε γωνιά της Ελλάδας επισκέπτεται τον «Μύλο των Ξωτικών» προκειμένου να ζήσει από κοντά μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ έως τις 6 Ιανουαρίου 2020.
Η μεγάλη ώρα πλησιάζει και για την Καλαμπάκα, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 18:00 στην πλατεία Δημουλά για μία φαντασμαγορική γιορτή που σηματοδοτεί την αρχή των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στον ομορφότερο εορταστικό προορισμό! Στην Καλαμπάκα του Δήμου Μετεώρων.


Το Χριστουγεννιάτικο όνειρο ξεκινά με δράσεις, κατασκευές, κινηματογραφικές ταινίες παραμύθια, ζογκλέρ και ξυλοπόδαρους, Αη Βασίληδες και παραδοσιακά εδέσματα. «Μαζί στα Μετέωρα…. Χριστούγεννα»!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου