Friday, 29 March, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15 έως 22 Φεβρουαρίου

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 15 έως 22 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Ενώ η εβδομάδα αρχίζει ξενέρωτα μέσα στο παρασκήνιο και τις εντάσεις, τελειώνει ευχάριστα καθώς την Παρασκευή η Αφροδίτη και ο Άρης περνάνε στο ζώδιό σου. Αξιοποίησε τις θετικές συγκυρίες που θα σου επιτρέψουν να διασκεδάσεις στο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, να χαρείς, να γλεντήσεις, να φλερτάρεις γιατί, από τις πρώτες ημέρες του Μάρτη, θα πυροδοτηθεί το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα και θα έχεις αρκετά προβλήματα να αντιμετωπίσεις.

 ΤΑΥΡΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή, με την Αφροδίτη και τον Άρη στους Ιχθύες, όλο και κάτι θα γίνεται που θα σε βάζει στην πρίζα για να ασχοληθείς με τους έρωτες, τα πάρτι, τις φιλίες. Μάλιστα, δεν αποκλείεται μια φιλία σου να μετατραπεί σε μεγάλο έρωτα. Από την Παρασκευή, η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στο δωδέκατο ηλιακό σου σπίτι, ευνοώντας τους μυστικούς έρωτες αλλά ο αντίποδας θα είναι ο Ήλιος που την Πέμπτη περνάει στους Ιχθύες.

 ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο Άρης και η Αφροδίτη θα περάσουν στον Κριό αυτή την εβδομάδα, θέση από την οποία ενεργοποιούν τον άξονα των ερώτων σου. Φαίνεται ότι θα περάσεις ένα ευχάριστο τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας στο οποίο δεν αποκλείονται οι περιπέτειες, τα φλερτ, τα ερωτικά καλέσματα από φίλους. Παράλληλα, ο Κρόνος από τον Τοξότη επιβάλλει σύνεση και σοβαρότητα, ιδιαίτερα για εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποίησε αυτές τις μέρες μέχρι την Παρασκευή, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στους Ιχθύες και θα σε ευνοούν στα φλερτ, στις ερωτικές περιπέτειες, στα ταξίδια στις επαφές. Ιδανικά, μπορεί να εγκυμονούν φλερτ ή ερωτικές χαρές σε ταξίδι. Από την Παρασκευή που ο Άρης και η Αφροδίτη περνούν στον Κριό, θα αρχίσουν τα προβλήματα. Ευτυχώς ο Ήλιος που μπαίνει στους Ιχθύες την Πέμπτη, θα είναι υποστηρικτικός προς το ζώδιό σου.

 ΛΕΩΝ: Αρχίζουν τα όργανα! Το θεαματικό τρίγωνο του Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού συμπληρώνεται από την είσοδο του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό. Δεν αποκλείεται να εμπλακείς σε εκρηκτικές καταστάσεις μεγάλης έντασης και πιθανώς μικρής διάρκειας. Μετακινήσεις, εκδρομές, παρέες, διασκέδαση και πολλά φλερτ στο προσκήνιο. Φαίνεται ότι αυτό το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας θα περάσεις καλά και θα φορτίσεις τις μπαταρίες σου για να αντεπεξέλθεις στην πολλή δουλειά που είναι αναμενόμενη.

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη θα βρίσκονται και αυτή την εβδομάδα στους Ιχθύες. Αναμένονται τα τελευταία τερτίπια τους με ξεκαθαρίσματα, παρεξηγήσεις, λεκτικές αναμετρήσεις, που θα σας αποκαλύψουν αλήθειες για τις επιλογές σας. Από την άλλη, από την Πέμπτη ο Ήλιος μπαίνει στους Ιχθύες και τείνει να συναντήσει τον Ποσειδώνα, αστρολογικό γεγονός που δεν αποκλείει την ολοκληρωτική αποφυγή της πραγματικότητας, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στις πρώτες μέρες του ζωδίου σου.

 ΖΥΓΟΣ: Από την Παρασκευή το δίδυμο του έρωτα, Άρης και Αφροδίτη, θα βρίσκονται στο ζώδιο που αντιπροσωπεύει τις σχέσεις σου, τον Κριό. Φαίνεται ότι θα περάσεις ένα καλό τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας καθώς θα φλερτάρεις, θα ενδώσεις σε περιπέτειες, θα μπεις στο παιχνίδι. Ωστόσο, μην ξεχνάς ότι ο Άρης και η Αφροδίτη οδεύουν ολοταχώς προς τη μοιραία συνάντησή τους με τον Ουρανό που σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο δεν θα αποφύγεις τις αναμετρήσεις γι’ αυτό πρόσεχε.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέχρι την Παρασκευή ο Άρης και η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θα σε αποπλανούν και θα αφυπνίζουν τη φυσική σου ροπή να αποζητάς τον αισθησιασμό. Φαίνεται ότι θα περάσεις μια ευχάριστη εβδομάδα με πολλή χαρά, καλή διάθεση, φλερτ και ανανεωτικές καταστάσεις.

 ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ερωτική σου αυλαία ανοίγει και τα έχει όλα καθώς πριμοδοτείται από το τρίγωνο Ουρανού – Δία! Στο σκηνικό έρχεται να προστεθεί και η είσοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό, το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τους έρωτές σου. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σου και επηρεάζει εσένα που έχεις γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Εν τέλει, το βέβαιο είναι ότι δεν θα βαρεθείς ενώ θα έχεις τη ροπή να εμπλέκεσαι σε περιπέτειες μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, απόλαυσέ το!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιέσεις που δέχεσαι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για έρωτες και πανηγύρια. Τα μυαλά σου είναι σχεδόν εξ’ ολοκλήρου στραμμένα στις υποχρεώσεις σου. Για κάτι καλύτερο ποντάρεις στον Άρη και στην Αφροδίτη που μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκονται στους Ιχθύες και θα ανάβουν το πράσινο φως για φλερτ και γνωριμίες. Στη συνέχεια, από την Πέμπτη, θα περάσει ο Ήλιος στους Ιχθύες, αφήνοντας και πάλι κάποιο παράθυρο ανοικτό για επικοινωνία και φλερτ αλλά και πάλι χωρίς να υπόσχεται σπουδαίες αλλαγές.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την είσοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Κριό από την Παρασκευή, ανοίγει ένα νέο, χαρούμενο κεφάλαιο στη ζωή σου με τίτλο: φλερτάρουμε γιατί χανόμαστε. Επειδή είσαι επιρρεπής στο παιχνίδι, θα οσμίζεσαι την περιπέτεια ακόμη κι αν δεν είναι το προφανές και θα αξιοποιείς τις περιστάσεις, ανάλογα με τα γούστα σου.

 ΙΧΘΥΕΣ: Και αυτή την εβδομάδα (συγκεκριμένα μέχρι την Παρασκευή) ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιό σου. Τα δυνατά πάθη συνοδεύονται και από τα θετικά και από τα αρνητικά τους καθώς επίσης και από τάσεις αυταπάτης ή υπέρμετρου συναισθηματισμού. Από την Πέμπτη θα μπει ο Ήλιος στο ζώδιό σου, ενισχύοντας την ακτινοβολία σου.

Πηγή: www.astrology.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου