Wednesday, 24 April, 2024

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από 21/7 έως 27/7

ΚΡΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα χρειάζεται αρκετή υπομονή και ψυχραιμία, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού. Διανύεις μία περίοδο που οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να τα κάνεις όλα μαζί. Κάνε έναν καλό προγραμματισμό, μην αγχώνεσαι και θα δεις πως θα τα καταφέρεις όλα.

ΤΑΥΡΟΣ: Από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας θα έχεις πολύ άγχος για κάποια θέματα που ακόμα είναι σε στασιμότητα. Όλα τα έχεις στρώσει πολύ καλά, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί τα πράγματα να αργήσουν λίγο να φτιάξουν, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τον Ζυγό, αλλά να ξέρεις πως η επιτυχία θα είναι δική σου αργότερα!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεχνάς πως ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό και η επικοινωνία με τον περίγυρό σου δεν είναι στα καλύτερά της. Μην δώσεις αναβολές αυτήν την περίοδο σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, γιατί στο μέλλον σε περιμένουν ακόμα περισσότερες υποχρεώσεις. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το καθημερινό σου πρόγραμμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:Η εβδομάδα αυτή θα βγάλει τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη τους. Φρόντισε να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν, για να πάνε όλα καλά. Να γνωρίζεις ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι κοντά σου για να σε συμβουλέψουν και να σε βοηθήσουν.

ΛΕΩΝ:Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από το ζώδιο του Ζυγού, η αρνητική σου διάθεση, αλλά και κάποια απρόσμενα γεγονότα, θα σου φέρουν αρκετές αναστατώσεις με δικά σου άτομα, αλλά και κάποια μικρά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να ελιχθείς με τέτοιο τρόπο, ώστε να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο και πάνω από όλα τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις αρκετό άγχος για τις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και θα θέλεις να τελειώνεις πάρα πολλές εκκρεμότητες που σε νευριάζουν. Θα τα καταφέρεις όλα πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην τα κάνεις όλα μαζί και να μην αγχωθείς. Ιδιαίτερα από την Παρασκευή και μετά, που ο Άρης θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου διεκπεραίωσε τις υποθέσεις σου μία προς μία και μην προσπαθήσεις να ξεμπερδεύεις γρήγορα μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Φρόντισε αυτήν την εβδομάδα να δεις κάποιες καταστάσεις με σοβαρότητα και να μην κρίνεις τα πράγματα με συναισθηματισμό. Οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι πολύ γρήγοροι και ίσως κουραστείς, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Ωστόσο, με τον Ήλιο να σε επισκέπτεται την Τετάρτη και να σου χαρίζει την ενέργεια που έχεις ανάγκη, θα μπορέσεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα είσαι δυναμική, αλλά θα έχεις και αρκετό εκνευρισμό, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή από τον Ζυγό. Ωστόσο, από την Παρασκευή και μετά, με τον κυβερνήτη σου Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Την ίδια μέρα, ο Άρης από τη νέα του θέση στην Παρθένο, θα σε κάνει να δεις μερικές καταστάσεις με διαφορετικό μάτι, αλλά και περισσότερη σοβαρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις τάσεις φυγής που θα είναι δύσκολο να δαμάσεις. Έχεις κουραστεί αρκετά από την καθημερινότητα και θέλεις να κάνεις αλλαγές για να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολές, γιατί με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα κάνεις λάθος κινήσεις και θα έχεις πρόβλημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, βρίσκεσαι σε μια θετική περίοδο και θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις, αρκεί να κατευθύνεσαι από τη λογική σου και όχι από το συναίσθημα. Από την Παρασκευή και μετά, με τον Πλούτωνα να επιστρέφει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου και να σε ευνοεί άμεσα στον επαγγελματικό τομέα, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτήν την εβδομάδα αρχίζεις να ηρεμείς λίγο από τα προβλήματα του τελευταίου διαστήματος. Φρόντισε να απαλλαγείς από καταστάσεις που σε προβληματίζουν, κάνε τις αλλαγές που θέλεις και θα νιώθεις πολύ καλύτερα! Αφιέρωσε χρόνο στην οικογένειά σου και στάσου στο πλευρό αυτών που σε έχουν ανάγκη, όσο περιορισμένος κι αν είναι ο ελεύθερος χρόνος σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Αυτήν την εβδομάδα οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις και το τρέξιμο θα βγάλουν τις ευαισθησίες σου στην επιφάνεια, καθώς θα βλέπεις πολλές καταστάσεις με αρνητικό μάτι. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική, να δεις τα πράγματα αισιόδοξα και θα όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι. Μην ξεχνάς ότι παρ’ όλο που ο Ερμής είναι ανάδρομος, θα έχεις θετικές επιρροές από τη νέα θέση του Άρη στην Παρθένο από την Παρασκευή και μετά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου