Tuesday, 7 February, 2023
Τελευταίες Ειδήσεις

Διαζύγιο Kim Kardashian: Ο Kanye West πρέπει να πληρώνει $200.000/μήνα σε διατροφή!

Η Kιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ πήραν και επίσημα διαζύγιο. Η ιδρύτρια των SKIMS και ο 45χρονος ράπερ οριστικοποίησαν τον χωρισμό τους, με τους πρώην να καταλήγουν σε συμφωνία για την επιμέλεια των παιδιών και την περιουσία.

Σύμφωνα με τα έγγραφα του διαζυγίου, όπως γράφει το περιοδικό «People», το πρώην ζευγάρι θα έχει από κοινού τη φυσική και νομική επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους: North, Saint, Chicago και Psalm.

Ο ράπερ θα πρέπει να καταβάλλει στην Κιμ Καρντάσιαν 200.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τα παιδιά. Θα είναι, επίσης, υπεύθυνος για τα μισά από τα ιατρικά, εκπαιδευτικά και ασφαλιστικά έξοδα των παιδιών.

Το ζευγάρι συμφώνησε, επίσης, να διευθετήσει τις διαφορές σχετικά με τα παιδιά συμμετέχοντας σε διαμεσολάβηση. Ωστόσο, εάν κάποιο από τα δύο μέρη δεν λάβει μέρος, το άλλο μέρος επιτρέπεται να λάβει την απόφαση σε μια διαφορά εξ ορισμού.

Τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού θα μοιραστούν όπως έχει οριστεί στο προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ άρχισαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Ο γάμος τους κατέληξε σε κρίση στο αποκορύφωμα των δημόσιων ξεσπασμάτων του Γουέστ το 2020, αφού ξεκίνησε μια αμφιλεγόμενη υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ και αποκάλυψε βαθιά προσωπικές λεπτομέρειες για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία και στο Twitter.

Τότε, η Κιμ ασχολήθηκε με τη διάγνωση της διπολικής διαταραχής του σε μια σπάνια δημόσια δήλωση, ζητώντας από τους θαυμαστές της συμπόνια και αναγνωρίζοντας την περίπλοκη και επώδυνη κατάστασή τους.

Στη συνέχεια, η διάσημη τηλεπερσόνα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε, τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. Μήνες αργότερα, τον Δεκέμβριο, ζήτησε να κηρυχθεί νομικά ελεύθερη. Ζήτησε, επίσης, να διαχωριστούν τα θέματα της επιμέλειας των παιδιών και της περιουσίας από την οικογενειακή της κατάσταση και να αποκατασταθεί το πατρικό της όνομα. Στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν τον Φεβρουάριο, η Καρντάσιαν δήλωσε: «Επιθυμώ πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Κάνιε να κρατήσει το διαζύγιό μας μυστικό, αλλά δεν το έκανε. Ο Κάνιε έχει δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλές παραπληροφορίες σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συν-γονική μας σχέση, γεγονός που έχει δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο, που θα τερματίσει την οικογενειακή μας κατάσταση, θα βοηθήσει τον Κάνιε να αποδεχτεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να προχωρήσει σε έναν καλύτερο δρόμο, που θα μας βοηθήσει στην ειρηνική συνεπιμέλεια των παιδιών μας».

Η σταρ των Kardashians πρόσθεσε: «Αν και εύχομαι ο γάμος μας να είχε πετύχει, έχω συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει τρόπος να αποκατασταθεί ο γάμος μας. Ο Κάνιε δεν συμφωνεί, αλλά τουλάχιστον φαίνεται ότι έχει συνειδητοποιήσει ότι εγώ θέλω να τερματίσω το γάμο μας, ακόμα κι αν εκείνος δεν το θέλει. Ζητώ από το Δικαστήριο να με επαναφέρει στην ιδιότητα του ανύπαντρου ατόμου, ώστε να μπορέσω να ξεκινήσω τη διαδικασία επούλωσης και το ίδιο επιθυμώ και για τα παιδιά μας».

Πηγή: skai.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου