Friday, 29 March, 2024

Συγκίνηση σε γαμήλια δεξίωση: Ο καθηλωμένος σε καροτσάκι γαμπρός χορεύει με τη σύζυγό του

Με αυτές τις λέξεις μπορεί μόνο κάποιος να περιγράψει τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν σε γαμήλια δεξίωση, όταν ο πατέρας κι ο αδερφός του γαμπρού που λόγω ατυχήματος παραμένει σε αναπηρικό καροτσάκι

αποφάσισαν να του δώσουν την μοναδική ευκαιρία να σηκωθεί όρθιος και να χορέψει τον πρώτο του χορό με την εκλεκτή της καρδιάς του.
O Ούγκο Ρόχλινγκ έμεινε παράλυτος από την μέση και κάτω, πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν ένα τροχαίο ατύχημα με την μοτοσυκλέτα του, του στοίχισε την ικανότητα να περπατάει.
Όμως, ο 30χρονος σήμερα άντρας δεν το έβαλε κάτω ούτε στιγμή… Με την απαραίτητη και αδιάλειπτη στήριξη συγγενών και φίλων κατάφερε να συνεχίσει την ζωή του και μάλιστα λίγο καιρό αργότερα γνώρισε την γυναίκα, που έμελλε να του κλέψει την καρδιά.


Η make up artist Σύνθια Ζανούνι δεν σταμάτησε στιγμή να στηρίζει και να στέκεται στο πλευρό του σύντροφό της, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να αναζητά εναγωνίως έναν τρόπο για να της εκφράσει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του.
Έτσι λοιπόν, αφού αρχικά χόρεψε μαζί της καθισμένος στο αναπηρικό του καροτσάκι και έκανε τις κατάλληλες συνεννοήσεις με τον πατέρα και τον μεγαλύτερο αδερφό του, της ετοίμασαν μία έκπληξη που ποτέ δεν θα φανταζόταν η ίδια. Τον βοήθησαν να σταθεί όρθιος και να χορέψει με την αγαπημένη του τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένο ζευγάρι, σκορπώντας ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στους εκατοντάδες παρευρισκόμενους καλεσμένους τους, που αδυνατούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς το βίντεο από την στιγμή που ο γαμπρός στέκεται όρθιος και χορεύει με την σύζυγό του κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των social media.
Πηγή: inspiremore.com

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου