Thursday, 28 March, 2024

ΡΕΤΑ: Να απαγορευθεί το σεξ στους άντρες που τρώνε κρέας!

Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA, ζήτησε να απαγορευτεί η σεξουαλική επαφή στους κρεατοφάγους άντρες ενώ δήλωσε πως οι κρεατοφάγοι άντρες

βλάπτουν σοβαρά τον πλανήτη καθώς είναι “μέρος της τοξικής αρρενωπότητας του”

Η οργάνωση δήλωσε ότι εάν οι γυναίκες ξεκινήσουν σεξουαλική απεργία ενάντια στους κρεατοφάγους άντρες αυτό θα μπορούσε να είναι το σημείο καμπής ώστε να πάψουν να είναι σαρκοφάγοι.

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση αναφέρει πως “η κατανάλωση τροφίμων όπως το λουκάνικο και το σνίτσελ είναι αποτέλεσμα τοξικής αρρενωπότητας και σκοτώνει τον κόσμο μας”

Η ΡΕΤΑ Γερμανίας επικαλέστηκε έρευνα του περιοδικού Plos One, όπου διαπίστωσε ότι οι άντρες ευθύνονται για 41% περισσότερες εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τις γυναίκες κυρίως λόγω της υψηλότερης κατανάλωσης κρέατος. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων κάλεσε τις γυναίκες να κάνουν “σεξουαλική απεργία” για να σώσουν τον κόσμο, ενώ απαίτησε απαγόρευση του σεξ για όλους τους άντρες που τρώνε κρέας. Στην ανακοίνωση που έγινε από την ομάδα αναφέρεται πως: “Πλέον υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις ότι η τοξική αρρενωπότητα βλάπτει το κλίμα”. Ως εκ τούτου ένας υψηλός φόρος κρέατος 41% για τους άντρες θα ήταν κατάλληλος. Σημαντική σε αυτό το πλαίσιο θα ήταν και η απαγόρευση του σεξ ή της αναπαραγωγής για όλους τους άντρες που τρώνε κρέας”.

Η οργάνωση επικαλέστηκε δηλώσεις της κορυφαίας βουλευτή των Πράσινων της Γαλλίας Σαντρίν Ρουσό, που τον περασμένο μήνα περιέγραψε το ψήσιμο σε εξωτερικούς χώρους ως “Μία τελετουργία που μυρίζει αρρενωπότητα ανδρική κρεατοφαγία και εξουσία πάνω στις γυναίκες¨.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου