Tuesday, 3 August, 2021

3 αλλαγές στο μπάνιο για να ενοικιαστεί αμέσως

Κάθε υποψήφιος ενοικιαστής που θα έρθει να δει το σπίτι σας με σκοπό να περάσει κάποια χρόνια της ζωής του εκεί, εστιάζει την προσοχή του σε δύο δωμάτια

Η κουζίνα και το μπάνιο κατά κάποιο τρόπο, λένε την ιστορία του σπιτιού. Επενδύστε σε μια ανακαίνιση μπάνιου για να βελτιώσετε την εικόνα του και να γίνει πιο αξιόπιστο και ελκυστικό για τους μέλλοντες ενοίκους του.

Οι κινήσεις που θα κάνετε πρέπει να είναι προσεκτικές, με τη συμβολή ειδικών που θα σας προτείνουν λύσεις για να φτιάξετε τις βλάβες και να έχετε ένα λειτουργικό μπάνιο, υψηλής αισθητικής. Δώστε προτεραιότητα στις αλλαγές που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και δεν θα επιτρέψουν να εμφανιστούν βλάβες.

1.Κάντε αλλαγές υψηλής ποιότητας

Το μπάνιο είναι το μικρότερο δωμάτιο και είναι ένας έξυπνος τρόπος να προσθέσετε πολυτέλεια στο σπίτι επικεντρώνοντας σε αυτό. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση θερμαινόμενου δαπέδου σε ολόκληρο το σπίτι θα κοστίσει πολλά, ενώ στο μπάνιο είναι ελεγχόμενο το έξοδο. Μια εταιρεία που εξειδικεύεται στις ανακαινίσεις θα σας δώσει πολλές παρόμοιες ιδέες για να αναβαθμίσετε το χώρο χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Πολλοί φαντάζονται το ιδανικό σπίτι με ξύλινα πατώματα επειδή κάνει το χώρο να δείχνει πιο ζεστό. Όμως, αντί να αλλάξετε ολόκληρο το σπίτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλακάκια με όψη ξύλου στο μπάνιο και θα κάνετε το χώρο να δείχνει πολύ πιο προσεγμένος.

Τέλος, αν το σπίτι έχει παραπάνω από ένα μπάνια, κάντε τις πιο ακριβές αλλαγές στο μεγαλύτερο από όλα.

2.Κάντε το μπάνιο πλήρες

Το βασικά στοιχεία που κάνουν το χώρο ολοκληρωμένο είναι ο νιπτήρας, η τουαλέτα, η μπανιέρα και αν υπάρχει χώρος και η ντουζιέρα. Μαζί συνήθως πάει και τουλάχιστον ένα έπιπλο μπάνιου. Αν λείπει κάτι από αυτά, φροντίστε να το συμπληρώσετε. Ο,τιδήποτε είναι παλιό ή έχει βλάβες, αντικαταστήστε το με κάτι μοντέρνο και λειτουργικό. Αν αγοράσετε ντουλάπια ή ράφια, φροντίστε να μην κλείνουν το χώρο, να είναι πρακτικά, ενώ ιδανική λύση θα ήταν να αλλάξετε το νιπτήρα και στη θέση του να βάλετε μια σύνθεση που συνδυάζει καθρέφτη, νιπτήρα και έπιπλο αποθήκευσης.

Επίσης, να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι το τελικό αποτέλεσμα πρέπει να είναι ένα μπάνιο που θα χρησιμοποιήσουν παιδιά, ηλικιωμένοι, άτομα με δυσκολία στην κίνηση. Αν υπάρχει ντουζιέρα προτιμήστε να μην έχει σκαλάκι ενώ αν υπάρχει (και) μπανιέρα βάλτε λαβές για να είναι πιο εύκολη η είσοδος και η έξοδος.

3.Δημιουργήστε επιπλέον χώρο

Αν έχετε τη δυνατότητα σχεδιάστε ξανά το μπάνιο ή χτίστε ένα βοηθητικό. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όμως κάθε φορά η ανακαίνιση γίνεται για να αναβαθμίζεται η ποιότητα ζωής όσων το χρησιμοποιούν. Ο κανόνας λέει ότι αν το σπίτι έχει τρεις ή περισσότερες κρεβατοκάμαρες τότε πρέπει να υπάρχει ένα κύριο και ένα βοηθητικό μπάνιο. Στην περίπτωση που υπάρχει μόνο ένα, φροντίστε να υπάρχει ευρύχωρη μπανιέρα ή ντουζιέρα. Αν έχει και τα δύο αλλά είναι περιορισμένα, τότε επιλέξτε ένα από τα δύο ώστε να είναι άνετο και στο τέλος της μέρας θα μπορούν οι ένοικοι να απολαμβάνουν ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου