Thursday, 28 March, 2024

Παπαράτσι: Που πήγαν τα λεφτά;

Παπαράτσι: Που πήγαν τα λεφτά;

Τι λένε Έλληνες μετανάστες στη Γερμανία για την κατάσταση στη χώρα μας

«Εδώ στην Γερμανία ακόμα και οι πολιτικοί το λένε. Η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση ακόμα και αν το θέλουν όλοι οι άλλοι. Διότι δεν το επιτρέπει το ευρωπαϊκό Σύνταγμα. Άρα δεν τίθεται θέμα ευρώ ή δραχμή. Ακόμα και σε περίπτωση χρεοκοπίας δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Όλα ρυθμίζονται μέσο Ευρωπαϊκού Συντάγματος. Εκτός και μόνον άμα αποφασίσει η Ελλάδα από μόνη της να φύγει. Αλλά ούτε αυτό δεν θα γίνει διότι δεν θα το αφήσουν οι Ευρωπαίοι. Δεν είναι τρελοί να χάσουν δισεκατομμύρια για κάποιους εγωισμούς. Ήδη εδώ στο γερμανικό Κοινοβούλιο γίνεται χαμός. Υπάρχουν πιέσεις από πολλούς Γερμανούς πολιτικούς να υποκύψουν σε μερικά θέματα. Χρεώνουν δημοσίως στην τηλεόραση την ευθύνη στη Merkel!
Μην φοβηθεί κανείς!!! Οι μασόνοι δεν πρόκειται να χάσουν τα λεφτά τους. Και με το ζόρι θα την αφήσουν την Ελλάδα στο ευρώ. Και αυτό το ξέρει και η κυβέρνηση. Για το δημοψήφισμα απλός ο Τσίπρας θέλει να αυξήσει τη διαπραγματευτική του θέση απέναντι στους Ευρωπαίους με τη γραπτή εντολή του λαού. Θέλει ένα ΟΧΙ για να τους δείξει ότι ο λαός δεν είναι διχασμένος, αλλά ενωμένος και αποφασισμένος για κάθε ρήξη.
Έτσι και μόνον έτσι μπορεί η Ελλάδα να βγάλει κάτι καλό από τις διαπραγματεύσεις. Η ερώτηση είναι: θέλετε αυτά που προτιμούν οι δανειστές ή ρήξη; Οι προτιμήσεις τους είναι καταστροφικές για την Ελλάδα. Αλλά δεν πρόκειται να χάσουν 320 δις. για κάποιους ευνοϊκούς όρους για την Ελλάδα. Ενεργούν μεν τιμωρητικά, αλλά δε θα χάσουν τα λεφτά τους.
Δεν έχετε ιδέα το τι γίνεται εδώ στη Γερμανία στο Κοινοβούλιο και στην τηλεόραση από τον φόβο μιας εξόδου της Ελλάδας. Για αυτό ψηφίστε ΟΧΙ στον πρόγραμμα των δανειστών και συνέχιση της σκληρής διαπραγμάτευσης και την προειδοποίηση για ρήξη».

Θα μας απαντήσει ποτέ κανείς; Που πήγαν τα λεφτά;
Η απάντηση είναι απλή και ήταν και είναι μπροστά στα μάτια μας. Ακούσαμε πολλά, μάθαμε και άλλα, πολλά μας τα απέκρυψαν, αν και τα υποψιαστήκαμε. Και εμείς όχι μόνο αδιαφορήσαμε, όχι μόνο δεν αντιδράσαμε στη λεηλασία του έθνους, αλλά τους υπεύθυνους τους επιβραβεύσαμε με την ψήφο μας, δίδοντας έτσι πολιτικό συγχωροχάρτι, για τα οικονομικά εγκλήματα που διέπραξαν και έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου