Friday, 29 March, 2024

Βασιλειάδης Λάκης, υπ. Περιφερειακός σύμβουλος: “Πορευόμαστε μαζί υπηρετώντας τον άνθρωπο πάνω από όλα”

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος για την Π.Ε. Πέλλας, Λάκης Βασιλειάδης, με την παράταξη του Απ. Τζιτζικώστα, «Αλληλεγγύη»

τονίζει πως: “Με την εμπιστοσύνη σας σύμμαχο πετύχαμε πολλά για την Πέλλα!
Στις εκλογές του Μαΐου θα είμαι εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα!
Πορευόμαστε μαζί υπηρετώντας τον άνθρωπο πάνω από όλα”.
Γεννημένος στα Γιαννιτσά το 1985 και με καταγωγή από το Μάνδαλο Πέλλας, ο Βασίλης Βασιλειάδης είναι Νομικός και πτυχιούχος Πολιτικών Επιστημών ΑΠΘ. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Σ. Σαββόγλου και έχουν μία κόρη.
Η σημαντική συνεισφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση ξεκινά το 2010, όταν εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Πέλλας. Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Πέλλας και Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας. Παράλληλα ήταν Μέλος Οικονομικής Επιτροπής και μέλος του Δ.Σ Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Δήμου Πέλλας.
Το 2014 μπήκε στην ομάδα της “Αλληλεγγύης” και εκλέχτηκε πρώτος περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Έχει διατελέσει Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ανάπτυξης, Υγείας, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού καθώς επίσης και Οικονομικών και πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Πέλλας.
Είναι μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έως και σήμερα.
Σημαντική επίσης η παρουσία του και στον αθλητικό χώρο, δεδομένου ότι υπήρξε πρόεδρος στις ποδοσφαιρικές ομάδες “Δόξα Μανδάλου” και “ΠΑΟΚ Γιαννιτσών”.
Όραμα του μια ισχυρή Πέλλα, σε μία δυνατή Μακεδονία. Στις εκλογές του Μαΐου 2019 θα είναι εκ νέου υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και επιθυμεί να συνεχίσει το έργο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου