Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Δήμος Πέλλας: Σφαγή Καστερίδη-Στάμκου

Ο υπ. δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης αναφέρεται στις προσλήψεις που έγιναν για τους υδρονομείς 3 ημέρες προ εκλογών

ενώ ο υπ. δήμαρχος Γρ. Στάμκος χαρακτηρίζει ως ακατάλληλο τον κ. Καστερίδης! Ή ψεύτη…

Δείτε τις εκατέρωθεν επιστολές 

Στάθης Καστερίδης: Προκλητικός και αλαζονικός ο κ. Στάμκος
Πέρα από κάθε όριο ηθικής λογικής και πολιτικού πολιτισμού,
ο απερχόμενος Δήμαρχος Πέλλας προχώρησε σε προκήρυξη για την πρόσληψη
24 υδρονομέων (από 29/5 ως 4/6 οι αιτήσεις), στις δημοτικές ενότητες, μόλις τρεις ημέρες πριν τις εκλογές της 2ης Κυριακής.
Η δικαιολογία των εκτάκτων αναγκών μπορούσε να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα. Ο πανικός όχι! Οι ηθικές αρχές και αξίες δεν υπάγονται σε νομικά πλαίσια, αλλά είναι προσωπική υπόθεση και τρόπος ζωής του καθενός.
Οι πρακτικές αυτές θυμίζουν ότι πιο παλιό και παλαιοκομματικό δηλητηριάζει την πολιτική ζωή και έχουν καταδικαστεί στην συνείδηση των δημοτών.
Η αλαζονική συμπεριφορά δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν και πολύ περισσότερο από τους νέους ανθρώπους. Οι εκβιασμοί και η ομηρία άνεργων συνδημοτών μας που επιχειρεί ο κ. Στάμκος, προσβάλουν κάθε σκεπτόμενο πολίτη αυτού του περήφανου δήμου που αναζητά εδώ και 9 χρόνια την αναπτυξιακή του πορεία. Θα πάρει την απάντησή του την Κυριακή.
Γρ. Στάμκος: Ακατάλληλος ο κύριος Καστερίδης! Ή ψεύτης;
Με τη σημερινή του ανακοίνωση ο κύριος Καστερίδης δείχνει γιατί δεν είναι κατάλληλος να γίνει δήμαρχος του μεγάλου μας δήμου. Δεν είμαστε όμως σίγουροι για ποιόν από τους δύο λόγους: γιατί δεν έχει ιδέα για αυτά που λέει ή γιατί αντίθετα τα ξέρει, αλλά λέει ψέματα;  Ελπίζουμε ότι είναι απλώς άσχετος!
Κατηγόρησε τον δήμαρχο κ. Γρηγόρη Στάμκο ότι «προχώρησε σε προκήρυξη για πρόσληψη υδρονομέων» ενώ δήθεν έπρεπε να περιμένει μετά τις εκλογές. Αγνοεί ή ψεύδεται;
Γνωρίζει ο κ. Καστερίδης ότι κάθε χρόνο την ίδια εποχή- το αργότερo μέχρι τέλη Μαΐου-, για τις ίδιες ανάγκες και με τον ίδιο τρόπο εδώ και δεκαετίες ο δήμος κάνει ακριβώς το ίδιο, πάντα σε συνεργασία με τις κοινότητες και τους προέδρους τους.
Αγνοεί ή ψεύδεται ότι τώρα οι άνθρωποι καταθέτουν τις αιτήσεις τους και ότι οι προσλήψεις θα γίνουν ασφαλώς μετά τις εκλογές;
Τα αγνοεί ή ψεύδεται;
Και δεν φτάνει που αγνοεί ή ψεύδεται, αλλά ο επίδοξος διεκδικητής τολμάει να ψέξει τον κ. Στάμκο για την ηθική, τη λογική και τον πολιτικό του πολιτισμό! Ποιόν, τον Γρηγόρη Στάμκο!
Μήπως, τελικά, απλώς ψεύδεται και συκοφαντεί;
Τα συμπεράσματα στους συνδημότες μας, και τα αποτελέσματα την Κυριακή με τη θετική ψήφο όλων!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΛΛΑ ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου