Thursday, 28 March, 2024

Ευχαριστήριο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Ευχαριστήριο της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Πολίτες του νομού Πέλλας,

Η ελπίδα ήρθε, είναι εδώ, πιο δυνατή από ποτέ, χάρη στη δική σας ανταπόκριση. Οι μνημονιακές πολιτικές της βαρβαρότητας ανήκουν στο παρελθόν.
H πρώτη μέριμνα της κυβέρνησης όπως υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, θα είναι η αναστροφή της ανθρωπιστικής κρίσης, επειδή, για να προχωρήσουμε με σταθερά και μελετημένα βήματα στη χωρίς εγχώριους και ξένους εκβιασμούς αναζωογόνηση της οικονομίας, θα πρέπει πρώτα από όλα η κοινωνία να αποκτήσει ξανά τη συνοχή της.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό μας, τους οποίους τιμήσατε με την ψήφο σας, θα αγωνιστούν μαζί με τις Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική και κοινωνική ανασυγκρότηση του Νομού, με γνώμονα τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και την κοινωνική ευαισθησία.

Για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του νομού μας. Για να βγει ο Νομός Πέλλας από το περιθώριο και να πάρει τη θέση που του αξίζει στο μέλλον, με αναπτυξιακές δράσεις, με κατασκευή έργων υποδομής και προώθηση της υγιούς επιχειρηματικότητας.
Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Πέλλα, με συνέπεια και αγωνιστικότητα θα υποστηρίξουν τα αιτήματα και τις προσδοκίες όλων των πολιτών του νομού μας, ανεξάρτητα αν ψήφισαν ή όχι το κόμμα μας, γιατί από σήμερα τελειώνει και η εποχή των «ημετέρων».
Και εμείς, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας υπηρετώντας τις αρχές της Αριστεράς, προστατεύοντας αλλά και ενδυναμώνοντας τα συλλογικά όργανα – στα όρια πάντοτε του θεσμικού μας ρόλου – για να έχει τη δύναμη που πρέπει η Βάση.

Σύντροφοι, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, συμπολίτες είναι η ώρα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να αφήσουμε πίσω μας το όποιο κλίμα πόλωσης και να διεκδικήσουμε με πάθος την προοπτική που αξίζει στο Νομό μας.

Η Ελπίδα ήρθε! Είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του περήφανου λαού μας.
Πολίτες της Πέλλας, ψηλά το κεφάλι!

Νομαρχιακή Επιτροπή Ν. Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου