Thursday, 25 April, 2024

Κεντρική εκδήλωση υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Ι. Τζαμτζή στη Σκύδρα

Κεντρική εκδήλωση υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Ι. Τζαμτζή στη Σκύδρα
Σε μια γεμάτη αίθουσα με πολλούς όρθιους να στέκονται πραγματοποίησε την ομιλία του στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας το πρωί της Κυριακής, 18 Ιανουαρίου, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Ιορδάνης Τζαμτζής.
Την εκδήλωση άνοιξε η κόρη του κ. Τζαμτζή και τον καλωσόρισε στο βήμα. Ο βουλευτής ξεκίνησε την αναφορά του στο κόμμα της ΝΔ και τις προσπάθειες των τελευταίων 2,5 ετών, όπως υποστήριξε, για να βγει από το τέλμα η χώρα. Έριξε τα πυρά του στον ΣΥΡΙΖΑ που δίνει υποσχέσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, όπως είπε. “Δεν είναι δυνατόν να υπόσχονται ότι θα καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ ή ότι θα κόψουν ευρώ…”.
Στη συνέχεια έκανε αναφορά στη δική του πορεία μέσα στη Βουλή και τις παρεμβάσεις τα τελευταία αυτά χρόνια, λέγοντας πως κάθε μέρα προσπαθούσε για το καλό των πολιτών της Πέλλας.
Κλείνοντας ζήτησε την ψήφο των πολιτών του νομού, σημειώνοντας πως “Τίμησα την ψήφο σας, τώρα τη ζητώ και πάλι. Δώστε μου δύναμη ν’ αγωνιστώ γα τα δικά σας συμφέροντα… να αγωνιστώ για τον τόπο μας”.
Περισσότερα στο επόμενο φύλλο του “Λόγου της Πέλλας” την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015.

DSC02528 DSC02529 DSC02535 DSC02536 DSC02541 DSC02549

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου