Wednesday, 24 April, 2024

Ο Παύλος Κελεσίδης υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Κελεσίδης υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Φίλες και Φίλοι
Η πρώτη μου πολιτική εμφάνιση ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να αρχίσει εντελώς διαφορετικά απ’ ότι συνηθίζεται. Οι ευχαριστίες προς τα κόμματα και οι υποσχέσεις, μόνο «πελάτες» δημιουργούν και τίποτα άλλο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο υπηρετώ με θάρρος και δύναμη, θέλει απ’ όλους εμάς ( στελέχη, πολιτευτές, απλούς πολίτες ) η μάχη αυτή να δοθεί με ξεκάθαρα πολιτικά και κοινωνικά κριτήρια.
Η πατρίδα μας εδώ και τέσσερα χρόνια έχει γίνει το ορμητήριο των «αγορών». Σκοπός τους, πρώτα, η εξαθλίωση των πολιτών ώστε να μην έχουν τη δύναμη ν’ αντιδράσουν και έπειτα η κυριαρχία τους.
Με σύμμαχο τουσ πολιτικούς που ήταν διατεθειμένοι ως τώρα για την επίτευξη των στόχων τους, το κατόρθωσαν, φέρνοντας μνημόνια, εφαρμοστικούς νόμους και όλα τα συναφή. Με πολιτικούς που και τώρα ακόμη έχουν το θράσος να ξαναζητούν την ψήφο σας για το «καλό» σας.
Συμπολίτες, αυτές οι εκλογές δεν γίνονται ούτε για κόμματα ούτε για πρόσωπα.
Γίνονται για τους ΝΕΟΥΣ που βλέπουν τα όνειρά τους να πνίγονται στην ανεργία.
Γίνονται για τους ανθρώπους του μόχθου και της εργασίας που βλέπουν τον κόπο τους να εξευτελίζεται και η αμοιβή τους να εξανεμίζεται.
Γίνονται για τους χιλιάδες μικρών και μεσαίων επαγγελματοβιοτεχνών που βλέπουν τις επιχειρήσεις τους να κλείνουν.
Γίνονται για τους υπαλλήλους του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα που διαρκώς απειλούνται με απολύσεις και μειώσεις μισθών.
Γίνονται για τους συνταξιούχους που βλέπουν πλέον και την επιβίωσή τους να απειλείται.
Γίνονται για σένα που οδηγείσαι στην σκέψη της αυτοδικίας.
Γίνονται για όλους εμάς που «δεν βολευόμαστε με λιγότερο ουρανό».
Γίνονται για την ίδια την κοινωνία.
Θα συνεχίσουμε να υπομένουμε αυτές τις πολιτικές των μνημονίων ή θα αντισταθούμε;
Θα σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ που απέδειξε ότι και θέλει και μπορεί. Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης θα είναι οδηγός για την έξοδο από την κρίση.
Φίλες και φίλοι, μην περιμένετε από κανέναν να σας σώσει. Σώστε τον εαυτός σας με την συμμετοχή σας στους αγώνες για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας.
ΣΥΡΙΖΑ είστε όλοι εσείς που με τη ψήφο σας και όχι μόνο θα συμμετέχετε στην προσπάθεια για την ανόρθωση της πατρίδας μας.

ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου