Wednesday, 24 April, 2024

Παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας

Παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Πέλλας

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την Τρίτη 13 Ιανουαρίου στο Δημοτικό «Κέντρο Καταρρακτών» του Δήμου Έδεσσας, έγινε η επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Πέλλας από τους Αναστάσιο Πέτκου και Άννα Σεμερτζίδου, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Οι υποψήφιοι βουλευτές τουκόμματος παρουσιάστηκαν μαζί με ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 25 Ιανουαρίου είναι οι παρακάτω:
Η Εκπαιδευτικός Κατερίνα Ζήνα, η οποία στην τοποθέτηση της μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτοδύναμη κυβέρνηση θεωρείται δεδομένη. Ακολουθώντας τον δρόμο της ανατροπής. Επίσης έκανε αναφορά και στη νεότερη γενιά , που όπως χαρακτηριστικά είπε: «Η γενιά μας να μείνει στην ιστορία ως στυλοβάτης της ανατροπής».

Ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Παύλος Κελεσίδης, στην τοποθέτηση του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι αυτές οι εκλογές δεν γίνονται ούτε για τα κόμματα, ούτε για τα πρόσωπα, αλλά για όλη την κοινωνία. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Συμμετέχω για τους ίδιους λόγους που συμμετείχα και στις εκλογές του Μαΐου. Συμμετέχω για να μην δω άλλη μια ανθρωπιστική κρίση να συμβαίνει κοντά μας. Συμμετέχω για να βλέπω τους δημόσιους υπαλλήλους να εργάζονται με διάθεση, εκπαιδευτές να κάνουν απερίσκεπτοι το έργο τους χωρίς το φόβο της διαθεσιμότητας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους βοηθήσει διότι το πρόγραμμα του είναι καθαρό και το πιστεύουν όλοι. Αυτές οι εκλογές δεν γίνονται ούτε για τα κόμματα, ούτε για τα πρόσωπα γίνονται για όλη την κοινωνία».

Ο Φαρμακοποιός στο επάγγελμα, Νάκης Πασχαλίδης, δήλωσε: «Ανατροπή, για να δει ο νομός Πέλλας το μέλλον του. Η αριστερά είναι η ελπίδα, η αριστερά της έμπνευσης».

Ο Μηχανολόγος – Μηχανικός Ιωάννης Σηφάκης, υποστήριξε πως ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ο νομός Πέλλας υποεκπροσωπήθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή, συγκεκριμένα είπε: «Συμμετέχω για να σηκώσουμε το κεφαλάκι μας, για να ξαναέρθει η ανάπτυξη γιατί θεωρώ ότι ο νομός μας τα τελευταία χρόνια υπό εκπροσωπήθηκε στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν κατάφεραν οι εκπρόσωποι μας να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες που είχαν. Συμμετέχω για μια ουσιαστική εκπροσώπηση της Πέλλας στην κεντρική πολιτική σκηνή».

Ο Ιατρός Διευθυντής ΕΣΥ στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Χρήστος Σμίας, αναφέρθηκε στο χρέος της Ελλάδας που όπως είπε: «Όλοι ξέρουμε ότι δεν είναι βιώσιμο» και ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή. «Η δυναμική του ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά αναπτύσσεται, μας δείχνει ότι η 26 Ιανουαρίου θα είναι μια άλλη μέρα. Όλοι μαζί μπορούμε».

Η νυν ανεξάρτητη βουλευτής και υποψήφια με το κόμμα του Α. Τσίπρα, Θεοδώρα Τζάκρη, στην τοποθέτηση της έκανε λόγο για την κρίση των θεσμών, τη διάλυση του παραγωγικού ιστού, για τις ανάγκες των λαών που περιθωριοποιήθηκαν, τονίζοντας ότι στο ξέσπασμα της κρίσης το 2009 οι πολίτες βρήκαν ένα ΠΑΣΟΚ ανίκανο να τη διαχειριστεί και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διαλυθεί ιδεολογικά και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν γι’ αυτήν μια αυτονόητη πολιτική επιλογή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί τη μοναδική ελπίδα αναγέννησης των δημοκρατικών θεσμών. Είναι η μοναδική πολιτική ελπίδα για μένα, ήταν αυτονόητη πολιτική επιλογή. Η χώρα μας έχει ανάγκη ριζική ανατροπή».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου