Friday, 19 April, 2024

Αποστολέας k@vicc.maxima.hu! ΜΗΝ απαντάτε σε κακόβουλα μηνύματα

Ειδοποίηση ασφαλείας για τον λογαριασμό σας… μας λέει το μήνυμα που έρχεται σε πολλούς λογαριασμούς mail

Ο… Αποστολέας k@vicc.maxima.hu μπέρδεψε μέχρι και την ημερομηνία και μας ενημερώνει μία ή δύο μέρες πριν, ότι έχει σταλεί στις 2020-06-29 00:51! Είμαι χάκερ και εισέβαλα επιτυχώς στο λειτουργικό σας σύστημα. Πρέπει να αποδεχτείτε αυτό το γεγονός και να το λάβετε στα σοβαρά.

Έχω πλήρη πρόσβαση στους λογαριασμούς σας. Σε παρατήρησα κρυφά για αρκετούς μήνες! 

Έχω αντιγράψει τον τηλεφωνικό σας κατάλογο, εξέτασα τη διαδικτυακή σας συμπεριφορά, τα κείμενα.

Το γεγονός είναι ότι, λόγω ενός ιστότοπου για ενήλικες που επισκεφτήκατε, το μηχάνημά σας έχει μολυνθεί από κακόβουλο λογισμικό. Από αυτό έχω αποκτήσει πρόσβαση σε πιο σημαντικά μέρη της ζωής σας (και όπως γνωρίζετε όλα αποθηκεύονται σε ψηφιακή μορφή αυτές τις μέρες).

Μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό, επιτρέψτε μου να σας το εξηγήσω.

Ο ιός Trojan horse μου επιτρέπει να αποκτήσω πλήρη πρόσβαση σε έναν υπολογιστή και σε άλλες συσκευές. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να δω τα πάντα στην οθόνη σας και να ενεργοποιήσω την κάμερα και το μικρόφωνό σας χωρίς να το γνωρίζετε, μεταξύ άλλων, όπως η αντιγραφή αρχείων και φωτογραφιών.

Εάν δεν θέλετε να συμβεί αυτό, μεταφέρετε bitcoin αξίας 700 ευρώ στον λογαριασμό μου bitcoin (εάν δεν ξέρετε πώς να το κάνετε, απλώς αναζητήστε στο Google: “αγορά bitcoin”)… Αφού λάβω τα χρήματα, θα διαγράψω όλες τις πληροφορίες για εσάς, θα διαγράψω αμέσως το trojan horse και το βίντεο και θα εξαφανιστούν για πάντα από τη ζωή σας. Ολοκληρώστε την πληρωμή εντός 60 ωρών (σας δίνω περισσότερες από 2 ημέρες για να μου μεταφέρετε 700 ευρώ σε Bitcoin).

Παρέμβαση της Δίωξης ή όποιου άλλου αρμόδιου για έλεγχο αυτών των απατεώνων δεν υπάρχει; 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου