Friday, 29 March, 2024

Μητέρα κτήνος έβαλε φωτιά στα δύο της παιδιά -Τα έκαψε ζωντανά

Μητέρα 28 ετών, έβαλε φωτιά στο σπίτι της και έκαψε ζωντανά το τετράχρονο αγοράκι και το ενός ετών κοριτσάκι της, γιατί τα βαρέθηκε. Το έγκλημα συνέβη στο χωριό Μπαρακόγιεβο στη νότια Ρωσία.

Μητέρα 28 ετών, φέρεται να βάζει φωτιά στο τετράχρονο αγοράκι της και το κοριτσάκι της, ενός έτους στο σπίτι της γιατί τα βαρέθηκε. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μπαρακόγιεβο στη νότια Ρωσία.

Η άκαρδη γυναίκα φαίνεται πως κλείδωσε την εξώπορτα του σπιτιού εμποδίζοντάς τα να βγουν από το σπίτι, την ώρα που τα παρακολουθούσε να καίγονται ζωντανά, όπως σημειώνουν πηγές από τη Ρωσία. Η μητέρα συνελήφθη αφότου τα δυο της παιδιά αφέθηκαν μέσα στο σπίτι που τυλίχτηκε στις φλόγες. Το δημοσίευμα της The Sun αναφέρει πως η γυναίκα έλουσε με πετρέλαιο το σπίτι και έβαλε φωτιά. Η 28χρονη, βαρέθηκε να ακούει τα δυο της παιδιά να κλαίνε, καθώς ήταν μεσημέρι πεινούσαν και έτσι προχώρησε στο έγκλημα, ποτίζοντας το ξύλινο πάτωμα, στο ξύλινο σπίτι της με πετρέλαιο και του έβαλε φωτιά. Το τετράχρονο αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ το 18 μηνών αδερφάκι του διασώθηκε από τον γείτονα και διεκομίσθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. «Έβγαλε το κορίτσι από το παράθυρο» αναφέρει ο δήμαρχος του χωριού για τον γείτονα που έσωσε ένα από τα δύο άτυχα παιδιά.

Ο 16χρονος έφηβος επιχείρησε να επιστρέψει στο φλεγόμενο σπίτι και για τον τετράχρονο, αλλά δεν μπορούσε να τον εντοπίσει μέσα στους καπνούς. Το τρομοκρατημένο αγόρι είχε κρυφτεί κάτω από τον καναπέ, όπου και προφανώς έχασε τις αισθήσεις του πριν καεί ζωντανό από τη φωτιά.

Τα σκότωσε γιατί τα βαρέθηκε
Οπως αναφέρει η αστυνομία, η μητέρα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους, αποφάσισε να σκοτώσει τα δυο της παιδιά, όταν ο σύζυγός της αρνήθηκε να τα βάλει στο ορφανοτροφείο. «Η μητέρα στεκόταν απλά εκεί, πλάι στο σπίτι και το παρακολουθούσε να καίγεται» αναφέρουν γείτονες που έγινα μάρτυρες της κτηνωδίας.

Φαίνεται μάλιστα πως νωρίτερα, την ημέρα της αποτρόπαιας πράξης της, είχε διαπληκτιστεί με τον σύζυγό της για το ίδιο θέμα. Η 28χρονης συνελήφθη και φαίνεται πως ομολόγησε την πράξη της. Συγκεκριμένα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «αποφάσισε να σκοτώσει τα παιδιά της γιατί τα βαρέθηκε». Η ίδια ανέφερε στις Αρχές πως ζητούσε επανειλημμένα από τον άντρα της να «βάλουν τα παιδιά σε ορφανοτροφείο και εκείνος το αρνούνταν».

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου