Thursday, 25 April, 2024

Περιστέρι: Συνελήφθη γιος εφοπλιστή για την επίθεση με πυροβολισμούς κατά 32χρονου

Νέα στοιχεία και πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για το περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/12) στο Περιστέρι.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο φερόμενους ως δράστες της επίθεσης κατά 32χρονου πρώην πυγμάχου, αλβανικής καταγωγής, καθώς αυτόπτες μάρτυρες είχαν δει την πινακίδα του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Οι δύο άνδρες προσήχθησαν αρχικά στην Ασφάλεια και εξετάστηκαν προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση με το συμβάν. Μετά την κατάθεσή τους, η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, δεν βρέθηκε όπλο μέσα στο αυτοκίνητο.

Γιος εφοπλιστή ο ένας συλληφθείς
Σημειώνεται ότι ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων είναι γιος γνωστού εφοπλιστή. Έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του σε ριάλιτι… αγάπης, ενώ πέρσι είχε πρωταγωνιστήσει σε άγριο επεισόδιο μέσα σε μπαρ της Τρούμπας, όταν επιτέθηκε και έδειρε αστυνομικό.

Το χρονικό της επίθεσης
Το περιστατικό συνέβη στις 16:05 στην οδό Δωδεκανήσου στο Περιστέρι. Ενας άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έβγαινε εκείνη την ώρα από μια μάντρα αυτοκινήτων, όταν σταμάτησε μπροστά του ένα ΙΧ. Δύο άτομα κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και του επιτέθηκαν. Ο ένας τον χτύπησε στο κεφάλι με σιδηρογροθιά, ενώ ο δεύτερος τον πυροβόλησε τουλάχιστον τέσσερις φορές, στο γόνατο, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η αφορμή της επίθεσης. Το θύμα μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο Αττικόν για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου