Thursday, 25 April, 2024

Κορμός σοκολάτας με μέλι και καρύδια

Κορμός σοκολάτας με μέλι και καρύδια

ΥΛΙΚΑ

1 πακέτο μπισκότα “ΠΤΙ-ΜΠΕΡ” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 225 γρ.
40 γρ. κακάο
170 γρ. βούτυρο
30 γρ. ζάχαρη άχνη
30 γρ. γάλα εβαπορέ
70 γρ. μέλι
70 γρ. καρύδια σπασμένα (αν δεν έχουμε καρύδια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλους ξηρούς καρπούς, όπως φιστίκια ή φουντούκια)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Λιώνουμε το βούτυρο. Σε μια λεκάνη βάζουμε το κακάο, τη ζάχαρη άχνη και το γάλα εβαπορέ. Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και με ένα σύρμα ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε. Όταν ομογενοποιηθούν, προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ και τα σπασμένα καρύδια.
Ανακατεύουμε καλά και στρώνουμε σε μια τριγωνική (προαιρετικά) φόρμα.
Αποθηκεύουμε στην κατάψυξη και μετά από 2 ώρες μπορούμε να σερβίρουμε.

http://syntages.papadopoulou.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου