Thursday, 28 March, 2024

Έκλεψε δύο τόνους ρόδια και ήθελε να τα… εξάγει στην Αλβανία

Συνελήφθη, στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Άρτας, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας

σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν και δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 32 και 28 ετών, κατηγορούμενοι για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ , ο 41χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 15-11-2016 στις Συκιές Άρτας, αφαίρεσε από αποθήκη ιδιοκτησίας 26χρονου Ελληνα 116 τελάρα που περιείχαν ρόδια, βάρους περίπου δύο τόνων και στη συνέχεια τα διέθεσε σε 28χρονο ομοεθνή του, έναντι χρηματικού ποσού. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα σε αποθήκη του 32χρονου δράστη και εξακριβώθηκε ότι είχαν μεταφερθεί εκεί με φορτηγό αυτοκίνητο, από τον 28χρονο, με σκοπό την προσωρινή αποθήκευση και τη μετέπειτα εξαγωγή τους στην Αλβανία. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη ενώ το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 28χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του κλεμμένου εμπορεύματος, κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας.

epirustvnews.gr

Έκλεψε δύο τόνους ρόδια και ήθελε να τα… εξάγει στην Αλβανία

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου