Thursday, 25 April, 2024

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και χαλάζι στην Πέλλα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Βροχές και χαλάζι στην Πέλλα

 Ισχυρά καιρικά φαινόμενα για τουλάχιστον μισή ώρα το απόγευμα της Κυριακής 10 Μαΐου δημιούργησαν προβλήματα στο νομό Πέλλας και σε περιοχές των Γιαννιτσών, της Σκύδρας και του Δήμου Έδεσσας καθώς έπεσε χαλάζι που έπληξε τις καλλιέργειες. Μάλιστα, σε περιοχές όπως ο Νέος Μυλότοπος και το Αχλαδοχώρι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων το χαλάζι κατέστρεψε ότι απέμεινε από τις δεντρώσεις καλλιέργειες.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και για ακόμη μία φορά στο κομμάτι της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στο ύψος του κόμβου της Παραλίμνης, διεκόπη η κυκλοφορία για αρκετές ώρες, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν οδηγοί εφόσον δεν μπορούσαν να διέλθουν και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ και σήμερα μέχρι το βράδυ ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση με το σκηνικό να συνθέτουν βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και ισχυροί άνεμοι.

Συγκεκριμένα, στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν βροχές οι οποίες σταδιακά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς ανέμους.

*φωτο από τα Γιαννιτσά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου