Tuesday, 16 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγριεύουν οι αγρότες – Προχωρούν σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων

Σε νέες μορφές κινητοποιήσεων περνούν οι αγρότες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μετά από αποφάσεις της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων από τον Έβρο έως την Δράμα.

Ειδικότερα σε ό,τι αφορά τους αγρότες της Ξάνθης αποφασίσθηκε για την Πέμπτη να καταλάβουν την ΔΟΥ Ξάνθης καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας της υπηρεσίας, την Παρασκευή το κτίριο της πρώην Νομαρχίας και σημερινής Αντιπεριφέρειας Ξάνθης και την προσεχή Δευτέρα το Τελωνείο της Ξάνθης, εμποδίζοντας με αυτό τον τρόπο την πραγματοποίηση συναλλαγών με τους πολίτες αλλά και την πρόσβαση των υπαλλήλων στα γραφεία τους.
Σημειώνεται ότι την Πέμπτη, την Παρασκευή καθώς και την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, ημέρες κατά τις οποίες θα λάβουν χώρα οι καταλήψεις των δημοσίων κτηρίων στην Ξάνθη, η εθνική οδός Ξάνθης-Καβάλας στο ύψος της γέφυρας του Νέστου επί της Εγνατίας Οδού θα παραμείνει ανοιχτή. Το Σαββατοκύριακο, προγραμματίζεται ωριαίος αποκλεισμός του συγκεκριμένου σημείου από τις 12 έως τη 1 το μεσημέρι.
Εν τω μεταξύ, κλειστό από χθες επί εικοσιτετραώρου βάσεως παραμένει το Τελωνείο της Νυμφαίας από αγρότες της Ροδόπης ενώ ο κόμβος του Ιάσμου πάνω στη Εγνατία Οδό κλείνει καθημερινά από τις 5 έως και τις 9 το βράδυ.
Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσουν και οι αγρότες της Ροδόπης τις μορφές των δικών τους αντιδράσεων σε σχέση με καταλήψεις δημοσίων κτιρίων και υπηρεσιών στην Κομοτηνή σε συνάρτηση πάντοτε με τις κινήσεις της κυβέρνησης έναντι των αιτημάτων τους.

Αγριεύουν οι αγρότες – Προχωρούν σε καταλήψεις δημοσίων κτιρίων

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου