Friday, 29 March, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Ν. Πέλλας για την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ‘’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ Ν. Πέλλας για την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ

Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ έρχεται να επισκεφτεί για μια ακόμα φορά τον νομό μας προχωρώντας σε εθιμοτυπικές συναντήσεις και ανακοινώσεις.

Έχουν το θράσος να εμφανίζονται καλοκαίρι του 2020 και να μας δηλώνουν ότι θα πληρωθούμε το 35% από τις αποζημιώσεις του 2019 στο τέλος του φετινού καλοκαιριού (γνωρίζοντας τι συμβαίνει τα τελευταίαχρόνιακρατάμεμικρόκαλάθι). Και μιλάμε για θράσος, διότι δεν έχουνστοιχειώδηαυτοσεβασμόέτσιώστετουλάχιστον να σέβονται τα ίδια τα λεγόμενα τους. Μόνο να ρίξουμε μια ματιά στου τρεις προηγούμενους μήνες θα δούμε τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον χρόνο και τρόπο αποπληρωμής των αποζημιώσεων.

Θα κλείσουμε με ένα απλό και κατανοητό σχόλιο-μήνυμα προς τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ. Διεκδικήστε τα χρήματα από τον κρατικό προϋπολογισμό  προς τον προϋπολογισμό του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύψετε άμεσα και να στηρίξετε πραγματικά και όχι στα λογία τον αγροτοκτηνοτρόφο ο οποίος πέρα από τις ετήσιες ζημιές που έχει φέτος, επλήγη σε έναν βαθμό και από τον κορονοϊό και αφήστε για αργότερα τα επιδοτούμενα προγράμματα αντιχαλαζικής προστασίας, την τεχνολογία στο χωράφι και  ατομικό ασφαλιστικό συμβόλαιο για κάθε συνάδελφο. Σας προτείνουμε λοιπόν, να διεκδικήσετε αυτά τα χρήματα των τελευταίων 8 χρόνων και να λύσετε το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ο ΕΛΓΑ. Σας καλούμε να σταματήσετε να παίζετε με την νοημοσύνη μας. Τέρμα ως εδώ η κοροϊδία.

ΖΗΤΑΜΕ άμεση καταβολή στο 100% των αποζημιώσεων για το 2019, συμβάσεις αορίστου χρόνου για εκτιμητές γεωπόνους ώστε να υπάρχει χωρίς καθυστέρηση άμεση εικόνα του προβλήματος και αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ καλύπτοντας το 100% της ζημίας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου